Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2018-08-31 07:51

Topplisteplaceringar Höstregn - signering Stockholm 17 - 19 idag

Idag signerar jag Höstregn på stora releasen hos SF-bokhandeln i Gamla Stan klockan 17 - 19. Höstregn går i övrigt direkt in på topplistornas högsta placering, förvånansvärt nog som e-bok, och alltså säljer mer som detta i Sverige ovanliga format än samtliga pocket och inbundna hos Adlibris och Bokus.
Topplistan skönlitteratur hos Adlibris.
I morgon lördag signerar jag hos SF-bokhandeln i Göteborg och på söndag hos Akademibokhandeln på Center Syd och Emporia i Malmö.

Ett urval av topplisteplaceringar nedan

#1 Adlibris thrillers alla format (e-bok)
#1 Adlibris deckare alla format (e-bok)
#1 Adlibris politiska/juridiska spänningsromaner alla format (e-bok)
#1 iBooks (e-bok)
#1 Bokustoppen (e-bok)
#2 Adlibris thrillers alla format (inbunden)
#2 Adlibris politiska/juridiska spänningsromaner alla format (inbunden)
#4 Adlibris alla böcker, kategorier och format (e-bok)
#8 Bokustoppen (inbunden)
#9 Bokon (e-bok)

E-bok är ett rätt smalt format fortfarande i Sverige, så det är lite iögonfallande att en e-bok toppar listorna. Antar att många inte orkar vänta på leverans, utan omgående vill läsa fortsättningen?

Min egen e-boksförsäljning ligger dock normalt förvånansvärt högt, ca 10-15%, mot branschens 0.5-2%.

Oavsett så ses vi på signeringen i Stockholm idag fredag 17 - 19 hos SF-bokhandlen i Gamla Stan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Vill inte stapla högar av döda träd hemma. eBok är så mycket bättre, med iBooks kan man läsa oavsett var man är och rätt sida kommer oftast upp oavsett om man läste på en annan enhet innan.

  SvaraRadera
 2. Läste själv Höstregn på min Kindle 5. Provade även i iBooks men är vilsammare för ögonen att läsa på Kindles eInk-skärm.

  Ska ta mig i kragen och köpa signerade inbundna exemplar också.

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Eftersom bloggaren inte kände igen mig, så har jag tydligen haft för låg profil här. Mitt eget fel, jag får helt enkelt rycka upp mig inför nästa boksläppet.

   Har aldrig varit på en boksignering förut, men det var väl ganska velbesökt med en 30-40 i kön vid 17.00

   Radera
 4. Bra bok, men som jag sa så var den för kort ;-) Två ynkliga detaljer som störde mig. Stridsbåt 90H har inga säkerhetsbälten, åtminstone inte på äldre versioner. Ladda magasin? Finns inte i FM:s tabulatur, man fyller magasin och laddar vapen. Keep upp The god work!

  SvaraRadera