Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2018-08-29 15:35

God litterär smak med sjötomt i Mariefred

Har du god litterär smak? Då finns nu ett fantastiskt hus med ogenerat läge och sjötomt till salu i Mariefred. Gott om preppingutrymmen och enkelt att fly från zombiehorderna av södermalmare på drift genom att ta båten ut på Mälaren.
Framför allt är det inte långt till Sveriges försvarsfordonsmuseum Arsenalen. Nej, jag hade inga foton från Mariefred som gick att använda.
Detta vinterbonade fritidshus har allt, inklusive sjötomt och områdets bästa läge med utsikt ut över Mälaren. Priset är således samma som för en blygsam tvåa med stockholmsdusch på Södermalm, dvs 3 995 000:- SEK.

Utrymmena på sutterängvåningen är utmärkta för preppern, som sedan snabbt kan fly zombiehorderna, som söker sig ner från Södermalm letande efter hjärnor (inte många hjärnor på Söder) att äta, ut på Mälarens trygga vatten. Den gemensamma bryggan för flyktbåten syns från den omfattande och lättförsvarade altanen, där annars den sista striden kommer utspela sig.

Dessutom får man fem rum att inkvartera hushållet på.

Därtill är man på säkert avstånd från närmaste kärnvapenmål, så länge inte de ryska robotarna navigerar fel.

Du hittar annonsen i sin helhet här komplett med Höstsol liggande på altanbordet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Alltså om man skulle vilja gräva en tunnel till det där Pansarmuséet för att "driva politisk kampanj". Hur långt är det att gräva? Frågar åt en kompis.

    SvaraRadera
  2. Bege dig genast med språng till Mariefred! Det är en order!
    På kyrkogården ligger bl.a Kurt Tucholsky begravd och, om jag nu inte missminner mig, delar av en polsk U-båtsbesättning.

    SvaraRadera