Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2018-08-03 17:20

Fredagsmys: Glöm inte lyssna eller läsa om Höstsol

Dags för lite fredagsmys. Höstsols uppföljare och avslutning Höstregn släpps som inbunden bok den 27:e augusti och som ljudbok i september. Vill bara kort påminna er om att lyssna om på Storytel eller läsa om Höstsol innan avslutningen släpps.
Egoväggen hemmavid uppdaterad med Höstregn.
För er som väntar på pocketboken släpps Höstsol på pocket den 16:e augusti.

Ni som redan läst Höstsol kan passa på att lyssna om boken hos Storytel eller de andra ljudbokstjänsterna, särskilt om ni nu precis kommit tillbaka till jobbet och behöver något att lyssna på under pendlingen. Då bör ni hinna lyssna klart Höstsol tills Höstregn kommer på ljudbok, vilket blir i september.

Och ni andra kanske ska passa på att läsa om boken? 

Bokreleasesigneringar för Höstregn är som följer:

Stockholm, Science Fictionbokhandeln 31:a augusti 17:00 - 19:00
Bokrelease Höstregn
Bokrelease och signering Höstregn i Stockholm.

Göteborg, Science Fictionbokhandeln 1:a september 17:00 - 19:00
Bokrelease Höstregn
Bokrelease och signering Höstregn i Göteborg.

Löddeköpinge, Akademibokhandeln Center Syd 2:a september 11:30 - 13:00
Boksignering
Signerar Höstregn.

Malmö, Akademibokhandeln Emporia 2:a september 14:00 - 15:30
Boksignering
Signerar Höstregn.


Som e-bok släpps Höstregn samtidigt som inbunden.

Jag kommer förstås i sedvanlig ordning här på bloggen auktionera ut tio stycken numrerade och signerade exemplar av Höstregn innan boksläppet.

Glöm inte heller lyssna på eller läsa mina e-noveller om ni inte redan gjort det.

Härnäst ska jag skriva klart nästa bok, den rafflande samtidsthrillern Bolånetorskarna, som närmast kan beskrivas som bostadsbubblan möter Pulp Fiction, och kommer ut 2019. Därefter blir det min mest totalepiska bok någonsin, som kommer 2020, men titeln på den är ännu inte fastställd .

I övrigt önskar jag er ett fortsatt trevligt fredagsmys denna första arbetsvecka för många. Visst är det härligt att vara tillbaka på jobbet igen säger jag som förstås aldrig slutat jobba? Mys på er alla!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Blir väl ingen vältränad hunk på omslaget till Bolånetorskarna?

  Nej nu vill jag se en tanig hipster i skägg dragandes barnvagn i motljus längs med Hammarby sjöstad. Eller möjligtvis the Glimmer Twins Draghi och Ingves som omslagspojkar med lite härliga Illuminati/NWO-vibbar i bakgrunden.

  SvaraRadera
 2. Väntar med spänning på boken "Varumärkestorskarna"! ;-)

  Hur man bygger och blåser upp ett påhittat varumärke med "äkta" historia Och bakgrund Och där allt utom konceptutvecklingen är utsurcat ..

  Hur man nästan når toppen men sedan det branta fallet ner i avgrunden. .

  Bjuder på idén!

  SvaraRadera
 3. Schemat ser lite tajt ut där den 2:e med bara en timme mellan "Center Syd" och "Emporia".
  Sträckan ser kort ut på karta men det räcker med att det bara blir lite kö på motorvägen och yttre Ringvägen för att det skall skita sig..

  Jag antar att du har en reserverad P-plats så det bara är att köra in på Emporia.. I alla fall blir det lunch i bilen på vägen ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. På en söndageftermiddag ska det mycket till att inte kunna ta sig från Lödde till Malmö på en timme.

   Radera
  2. Det krävs i princip en olycka tom under rysningstrafik för att det inte skall gå på en timme. C y in Lödde! (Jag kör i princip sträckan dagligen)

   Radera