Cornucopia?

Aktuellt

Mycket stort förtroende hos läsarna för myndigheternas åtgärder mot COVID-19 - utom hos SD-väljare

Bloggläsarna har ett mycket stort förtroende för myndigheternas åtgärder mot coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen COVID-19. 69% är neutral...

2018-08-28 21:15

Extra försläpp av Höstregn i Växjö nu på torsdag

Lite goda nyheter för läsare i närheten av mörkaste Smålandsmetropolen Växjö. Jag kör ett extra försläpp av Höstregn i Växjö nu på torsdag och signerar böcker hos Akademibokhandeln Samarkand klockan 15:00 - 18:00. Detta alltså före stora släppet på kvällen i Stockholm, där jag signerar hos SF-bokhandeln 17:00 - 19:00.
Från signering av Höstsol i samma butik.
Kort sagt, sluta tidigare, flexa ut, sjukskriv dig, ta med dig telningarna på din föräldraledighet, gör truppförsök med vägmarsch från Eksjö. 

Så ses vi där! Nu torsdagen den 30:e augusti klockan 15:00 - 18:00 alltså.

Signering på SF i Göteborg på lördag 14-16 och hos Ackis i Malmö Emporia och Center Syd på söndag.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. Detta med begreppet "mörkaste Småland" härstammar från den tid när ljuset, upplysningen och frikyrkan spreds längs med järnvägsutbyggnaderna!

  De trakter som då inte fick järnväg och frikyrkor betecknades just som "mörka"..

  Vad jag vet så har Växjö goda järnvägsförbindelser med Alvesta/Stockholm, Lund, Malmö, Köpenhamn, Kontinenten och med Göteborg / Kalmar, Karlskrona

  Ta en fika på gågatan där den delar sig så att det bildas en trekantig tomt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ... från Ben Dovers sida dvs!

   Radera
  2. Sen finns det gott om sjöar kring Växjö.
   Ena tornet på domkyrkan är utsmyckad med ett dackearmbost.

   Radera
 2. Såg att bokus hade lagt upp den som köpbar idag, har du koll på exakt när den finns att ladda ner som e-bok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I teorin i morgon, men e-boksdistrubition kan absurt nog ta flera dagar.

   Radera
  2. Tack för svaret Lars!

   Radera
  3. Och ljudboken? Är den inte slutredigerad än (förstår att man inte skjuter på tryckta releasen för sådant)? Om den faktiskt är klar blir jag besviken på var nu problemet ligger i att den tillgängliggörs.

   Radera
  4. Kommer den 17:e. Niklas Engdahl hade filminspelning i sommar, så inläsningen blev lite försenad.

   Radera
 3. Tackar igen för signering dina alster är nu tillbaka på hyllan i sitt sällskap av Hamilton, Spionjägaren Olof Frånsett, De ska ju ändå dö Gunnar Ekberg, Den dolda Alliansen Mikael Holmström, Sverige och Ryssland genom tiden Erik Hornberg och kronan på verket

  Ett VHS liknande whiskey fodral som heter "Whiskey on the rocks" med omslag avbildat U137 på grund från far.

  SvaraRadera