Cornucopia?

Aktuellt

BNP-prognos: -18% i svensk BNP under andra kvartalet - 100 000 offentliga jobb hotas

En enkel analys av svensk BNP för andra kvartalet 2020 landar på -18% i svensk BNP 0 jämfört med motsvarande kvartal 2019. Det innebär att ä...

2018-08-20 14:16

Boka höstens hotell via Hotels.com

Eftersom jag är på semester passar det bra med lite hotellreklam tänkte jag. Passa redan nu på att boka höstens hotellvistelser via Hotels.com. Själv använder jag alltid Hotels.com för både privat boende och för boenden via jobbet.
Du får även generella bonusnätter, så när du bott tio nätter får du en gratis motsvarande medelpriset på de tio senaste nätterna. Därtill visar det sig att man samtidigt kan använda olika hotellkedjors bonuskort när man checkar in på hotell, och alltså få dubbla bonus.

Fast själv bor jag inte på hotell just nu, utan under lite mer spartanska förhållanden. Men det blir i vanlig ordning ett antal hotellnätter via jobbet i höst, plus några privat.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Fått kortet kapat 3 gånger i samband med bokningar där på ett år. Kan ju vara ett sammanträffande, men man hatar ju slumpen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske inte beror på slumpen. Artikel på Avanza angående bokningssiter (bland annat Hotels.com) som lämnar över dina kortuppgifter till hotell, inklusive CVV:
   https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2018/04/23/se-upp-for-det-har-nar-du-bokar-resan.html

   Radera
 2. Verkar smartast att betala via sajten då, så dom inte skickar vidare CVC till hotellet i vad som för mig verkar vara ett klart övertramp på regelverket

  SvaraRadera
 3. Hade guldkort på Scandic för nu ett antal år sedan...
  Eftersom rummen är till förväxling lika visste man till slut inte var man befann sig IRL...

  SvaraRadera
 4. Uppe på 5 nätter (snittpris runt 1000 lappen). Kanske kan bli en gratisnatt någonstans snart. Tror dock inte att turistskatten ingår i frinatten så den får man väl betala vid sidan av?

  SvaraRadera