Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2018-07-31 10:33

Massiv läcka: Wikileaks sexistisk, rasistisk, antisemitisk, homofobisk organisation

En massiv läcka av 11 000 direktmeddelanden ifrån en hemligt gruppdiskussion på Twitter med Kreml-organisationen Wikileaks och dess medlöpare visar att organisationens företrädare är homofober, transfober, sexister, rasister och antisemiter. De ägnar sig också åt organiserade kampanjer för att smutskasta kritiker.
Tangentbord.
Emma Best har publicerat 11 000 direktmeddelande från den sk "Wikileaks +10"-chatten. För att summera:
"The chat log shows WikiLeaks’ private attitudes, their use of FOIA laws, as well as discussions about WikiLeaks’ lobbying and attempts to “humiliate” politicians, PR and propaganda efforts (such as establishing a “medium term truth” for “phase 2”), troll operations, attempts to engineer situations where WikiLeaks would be able to sue their critics, and in some instances where WikiLeaks helped direct lawsuits filed by third parties or encouraged criminal investigations against their opponents."
Wikileaks värderingar framkommer också tydligt:
"At various points in the chat, there are examples of homophobia, transphobia, ableism, sexism, racism, antisemitism and other objectionable content and language."
Hela dumpen finns hos Emma Best.

Sverige nämns 467 gånger. Bland annat ska Wikileaks tydligen få Sverige, Storbritannien och USA att vända sig mot FN:s system för mänskliga rättigheter, med yttersta målet att avskaffa det.

Wikileaks är kända för att hårt driva agendor och hårdvinkla sina så kallade läckor för att gynna Kreml-diktaturen, och offentliggör aldrig något om Ryssland, ett av världens mest korrupta länder. Att organisationens värderingar ligger i linje med de "traditionella värderingar" som råder i Ryssland är förstås ingen överraskning i sammanhanget.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

94 kommentarer:

 1. '...sexistisk, rasistisk, antisemitisk, homofobisk...'

  Demoniserande formulering som återkommer i marxistisk propaganda mot oliktänkande. Tanken är att trigga ett reflexmässigt hat istället för diskussion om sakfrågorna.

  Frågan är om någon tar 'analysen' på allvar längre eller om folk insett att det bara är propaganda utan substans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Luktar propaganda lång väg. Bloggaren har också blivit offer för propagandan då han skirver att Wikilieaks är en Kreml-organisation.

   Radera
  2. Det startade nog inte som det men Wikileaks togs ganska snabbt över och sedan flera år tillbaka har massor av kopplingar till Ryssland, ryska pengar och kända GRU-agenter kommit upp i ljuset.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Finns några exempel i dumpen på ovan nämnda fobier?

  Den där Emma Best har den marxistiska, revolutionära Pride-flaggan som står för sexuell perversion och pedofili bredvid sitt Twitternamn. Det räcker för att jag inte orkar lägga längre tid på efterforskning.

  Vet väldigt lite om Wikileaks men står det mellan kulturmarxism och ”traditionella värderingar” tar jag det senare.

  Är bloggaren medveten om att en fobi har en viss medicinsk innebörd? Finns med i tex DSM 4.

  Jag och nån miljard andra Katoliker ställer sig bakom Kyrkans hållning kring tex homoäktenskap. Gör det mig till homofob då?

  Och till sist; vad är en transfob? Fobi för att hamna i trans?  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte många rätt där...

   1) Pride-flaggan är varken marxistisk eller står för pedofili. Var har du fått det ifrån?

   2) Fobi har flera betydelser. Hydrofobiska material behöver knappast en medicinsk diagnos...

   3) Du är en homofob om du hyser negativa attityder och fientlighet mot homosexuella. Din inställning till tex homoäktenskap kan bero på andra saker än detta.

   4) Transfob är att hysa negativa attityder eller fientlighet mot transpersoner. Men jag antar att det var mer av ett "skämt"...

   Radera
  2. Fobi har flera betydelser. Hydrofobiska material behöver knappast en medicinsk diagnos...

   Ordet hydrofobi är från början säkerligen en antropomorf liknelse för att illustrera hur somliga material "skyr" vatten, trots att materialen inte kan tänka och därmed inte ha åsikter om andra kemiska föreningar. När det gäller människors fobier är det just psykologiska tillstånd som avses, ofta abnorma sådana som alltså kan klassas som sjukdomstillstånd. Vi tenderar att distansera oss från det sjuka, att antyda att någon är mentalt defekt är en välkänd psykologisk maktmetod, till exempel använd av Sovjet mot politiska motståndare. Aktivistisk användning av fobisuffixet i politisk diskussion har som syfte att framkalla denna effekt.

   Radera
  3. @Mopongo

   Hur många gånger ska man behöva påpeka att man inte ska mata trollen?! Det finns inget som helst att tjäna på att svara på såna inlägg förutom en snabbt övergående känsla av att ha satt någon på sin plats. Vilket man ändå inte har eftersom det är ett troll.

   Radera
  4. Oj! En katolik som är emot pedofili! Känns det inte ensamt hjk?

   Radera
  5. @Fredrik Hur svårt är det att förstå att ord kan ha olika betydelser beroende på vilket samband de uttrycks? Dansfeber är inte något som innebär att du har förhöjd kroppstemperatur när du dansar. Kräfta är både ett djur och en sjukdom. Idiot är både ett skällsord och ett gammalt ord för förståndshandikappad. Tokig kan både betyda att du är förtjust i någon och peka ut någpn som sinnesjuk. Ordet -fobi har en etmynologisk bas i grekiskans fobos som betyder fruktan eller rädsla och är i sig inget sjukdomstillstånd. Dock har ordet på svenska och många andra språk fått just den betydelsen men samtidigt andra närliggande betydelser (som i exemplet hydrofobisk) och sammanhanget avgör vad som avses.

   Och nej, det är ingen marxistisk konspiration. Lika lite som att uttrycket tokig i någon skulle vara det för att undergräva den traditionella kärnfamiljen. Ganska mycket foliehattvarning på detta resonemang.

   @ Mattias Om jag ska vara helt ärlig är jag inte lika övertygad om att det rör sig om troll. Tillräckligt många människor har dessa åsikter och hyser dessa missuppfattningar om världen.

   Radera
  6. @Mopongo, stämmer i sak, det är alltså inget jag har problem med att förstå, men jag vidhåller att fobisuffixet har en retoriskt förstärkande nedsättande effekt enligt mekanismen jag beskrev ialla fall, och att den ofta används avsiktligt.

   Radera
  7. Jämför begreppen islamofobi och russofobi. De har en viss laddning och säger något om avsikten hos den som använder dem.

   Radera
  8. @ Fredrik. -fobi termerna beskriver samhällsfenomen och om jag ska vara helt ärlig så tror jag att de allra flesta tycker att xenofobi eller homofobi är bra mycket värre än en person som har fobi mot spindlar. Jag håller inte med om att -fobi suffixet är särskilt nedsättande då sjukdomstermer används i flera olika situationer utan att ens vara negativa.

   Det är klart att man skulle kunna säga/skriva "hat mot muslimer" eller "rädsla för ryska staten" men jag vet inte riktigt hur det skulle ändra avsikten eller om det skulle vara mindre laddat än de begrepp du tar upp.

   Radera
  9. Intressant att det är PK att raljera över pedofili inom katolska kyrkan, men inte i HBT rörelsen, fast båda är relevanta. RFSL hade ju tidigare något som hette PAG, pedofila arbetsgruppen med syfte att bevaka pedofilers intressen. Att förknippa Prideflaggan med pedofili är alltså inte helt taget ur luften, Mopongo.

   Radera
  10. "hat mot muslimer" eller "rädsla för ryska staten". Islamkritisk hållning, vaksamhet gentemot den ryska statens militära avsikter och förehavanden.

   Radera
  11. Prideflaggan ägs inte av RFSL. Det är som att påstå att den svenska flaggan är en pedofilflagga eftersom den har hissats av personer som har varit pedofiler. Eller att korset är en pedofilsymbol för att flera präster har fällts för pedofili.

   Lite i förbifarten antar jag att eftersom du tycker att en organsiation ska lastas för samarbeten de hade för 50 år sedan så tycker du också att Sverigedemokraterna är rasister och nationonalsocialister då de har haft samarbeten med sådanna grupper för bara 30 år sedan. Eller?

   Radera
  12. Talande diskussion. Vissa tycker det är toppen att sjukdomsstämpla alla som t.ex. förkovra sig i islamismens vidrighet. Och i USSR hamnade regimkritiker på mentalsjukhus. Inget nytt under den marxistiska förtryckarsolen.

   Radera
  13. Vad i mitt resonemang är det som du har svårt att förstå Anders? Är det att ord kan ha olika betydelser, även ord som ingår i sjukdomsbegrepp som exempelvis kräfta, dansfeber eller idiot? Tror du att det också är en marxistisk komplott att sätta alla dansfantaster på mentalsjukhus? Skulle du föredra om begreppen var muslimhat eller homohat? Eller handlar det egentligen om att du upprörs över att vi uppmärksammar vissa samhällsfenomen som du helst sopar under mattan? Det är som att sommarvärmen bränner bort förmågan att resonera någorlunda rationellt...

   Radera
  14. @Fredrik. Så du skulle kalla att spotta på en främmande muslimsk kvinna i ansiktet eller att benämna muslimer "kamelkn*llare" för "islamkritisk hållning"? Bara för att du tycker att begreppet missbrukas ibland betyder det inte att fenomenet som begreppet faktiskt beskriver inte finns. Att förneka begreppet är samma sak som att förneka fenomenet.

   Radera
  15. @Mopongo

   1) Pride-flaggan är varken marxistisk eller står för pedofili. Var har du fått det ifrån?

   Om du ens läser lite om vad ”rörelsen” (RFSL) själva skriver på sin hemsida om barn och sexualitet så försår du kanske. De menar att barn har en sexualitet och att tex sexualundervisning sla ner i förskoleålder.

   2) Fobi.....

   Finns fler som svarat på redan hur korkat detta är. Att göra kritik till patologi är givetvis en retorisk strategi för att tysta. Om du är kritisk mot islam är du islamofob alltså är du ju SJUK I HUVUDET.

   3) Du är en homofob om du hyser negativa attityder och fientlighet mot homosexuella. Din inställning till tex homoäktenskap kan bero på andra saker än detta.

   Håller helt med. Hyser inget hat mot homosexuella. Har invändningar mot homosexuella handlingar.

   4) Transfob är att hysa negativa attityder eller fientlighet mot transpersoner...

   Transfobi är mao mer hittepå.

   @sjodan

   Du är förstås djupt okunnig om Katolska kyrkan och problemen med ett fåtal präster. I alla organisationer och sammanhang där barn finns finns pedofiler. Scouter, idrott, kyrkor, skolor, etc. Ta reda på hur Kyrkan hanterade skandalen istället.

   Bor i Göteborg får du gärna följa med på Mässa och prata med en präst.

   @Mattias

   Inget troll. Jag är bara av en annan åskt och livsåskådning än du. Tänk så hemskt.

   Radera
  16. @hjk

   1) Prideflaggan är inte enbart en svensk angelägenhet, än mindre en RFSL:s flagga. Den uppfanns i USA. Du har hittills inte kunnat anföra några som helst belägg för ditt påstående att flaggan skulle stå för marxism eller pedofili. Att sedan RFSL anser att sexualundervisning ska ske i tidig ålder är heller inte något belägg för att de skulle ha några pedofila tendenser.

   2) Att vara kritisk mot islam eller islamism är inte islamofobi. Det är kritik av islam. Men när du börjar hata muslimer eller hyser fördomar om de som följer islam, då börjar vi prata om islamofobi. Och nej, det betyder inte att du har en mental sjukdom. Suffixet -fobi används i många andra sammanhang än bara medicinska. Att det ska vara så svårt att förstå något så simpelt.

   3) Om dessa invändningar yttrar sig i diskriminering, hat, hot eller våld av homosexuella spelar det ju dock inte så stor roll huruvida du är homofob eller inte.

   4) Du menar att det inte finns människor som hyser fientlighet mot transpersoner?

   Radera
  17. Är det ett utbrett fenomen i samhället att gå runt och spotta främmande muslimska kvinnor i ansiktet? Jag fick en (1) träff på google. Om inte, varför tar du upp det som exempel? "Att förneka begreppet är att förneka fenomenet". Vad är det för dumheter? Det kan finnas massor med relevanta anledningar att avstå från att använda det senast lanserade begreppet från t.ex den akademiska vänstern. En trivial sådan är att fenomenet redan täcks in av beprövat och etablerat språkbruk.

   Radera
  18. Mopongo,

   1) Tog bara RFSL som exempel. Om du inte tycker att det är pedofilt att anse att barn har en sexualitet så kan vi sluta diskutera detta. Det är ofta så att pedofiler försvarar sina övergrepp med att det var med samtycke. De argumenten skulle kunna vara godtagbara men bara om barn har en sexualitet - vilket de inte har.

   Sexualundervisning i dagisålder är en del av många. RFSU har tex hela sidor om ”barns sexualitet”.

   2) Nåväl, det är inte så vänstern använder begreppet.

   3) Diskriminering ska inte blandas ihop med hat, hot och våld. Vi, som människor, diskriminerar varje dag, hela tiden. Du låter inte vem som helst vara vän med dig, komma hem till dig, vara gift med dig, du gör val och väljer bort.

   Hata, hota och våldföra sig på homosexuella? Givetvis inte. Att initiera våld är alltid fel. Det är även fel att hata människor. Vi är skapta i Guds avbild och att älska alla är en dygd.

   Diskriminera mot homosexuella? Jag står bakom Kyrkans inställning och tycker inte att homosexuella ska få gifta sig i den Katolska kyrkan eller få adoptera barn. Alla familjer är inte lika.

   4) Vet ej. Möjligt att det finns det. Det är generellt rätt otydligt vad du menar med tex ”fientlig”.

   Radera
  19. Det utbredda fenomenet är givetvis människor som hyser hat och fientlighet gentemot muslimer, inte specifikt ett exempel som jag gav. Begreppet har använts i åtminstonde 50 år, även om det först användes på franska ungefär 100 år sedan. Var går gränsen för att vara ett "senast lanserat begrepp" enligt dig? Begreppet används också världen över och av internationella institutioner som FN, svenska myndigheter och finns givetvis i SAOL.

   Att du inte vill använda begreppet är en sak. Att avfärda begreppet som ett marxistiskt påfund är något helt annat. Och visar väldigt tydligt vad du egentligen tycker i frågan.

   Radera
  20. @Hjk

   1) Nej, du tog inte RFSL som ett exempel. Du påstod att prideflaggan var en symbol för marxism och pedofili. När jag frågade vad du hade för belägg tog du upp RFSL:s eventuella agerande under 70-talet som bevis. Då påpekade jag att prideflaggan inte tillhör RFSL utan uppfanns i USA. Då börjar du yra om sexualundervisning. Så återigen, vad har du för belägg att prideflaggan skulle symbolisera marxism och pedofili?

   2) Vänstern och högern använder ständigt begrepp på olika sätt att föra fram sina ståndpunkter men begreppet islamofobi är mycket större än så och fyller en viktig funktion. Kritik av islam är inte islamofobi, lika lite som kritik av kristendomen är kristofobi.

   3) När jag pratar om diskriminering menar jag diskriminering i lagens mening, inte att extrapolera utifrån bristande information i alldaglig mening. Ursäkta att jag inte var tydlig.

   Jag har inga problem med att katolska kyrkan inte ska viga homosexuella men då ska de heller inte få några skattepengar av mig i form av bidrag eller statliga privilegier i form av vigselrätt eller statlig indrivning av privata bidrag. När det kommer till adoptioner borde det väl ändå vara socialtjänsten som avgör, inte enskilda medborgares religiösa föreställningar, eller? Jag menar, jag tycker att ha på sig shorts inne i en storstad är en styggelse men jag skulle inte vilja att de som har de ska behandlas annorlunda av statsmakten.

   4) Saker som att hota, uppvigla eller använda våld mot transpersoner. Det finns ganska många sådana dokumenterade fall...

   Radera
 4. "homofober, transfober, sexister, rasister och antisemiter"

  Det vill säga dom har sunt bondförnuft.
  Vanliga människor som ser biologiska skillnader mellan folkgrupper och kön, dom vill inte förvandla Europa till Zimbabwe för att Carl Bildt ska få leva ut sina globalistiska runk-fantasier och dom vill inte att multihandikappade rasifierade LBTQ-pedofil aktivister ska tvinga deras barn att se på homosex-porrfilm på skoltid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller lära sig hur man har homosex som 5-åring, som vissa förskolor i demokratiska stater i Usa lär ut. Eller som pojke tvingas klä sig i klänning i förskolan för att förskollärarna är genusskadade.

   Radera
  2. Du är helt nerlusad av troll idag, Lars. Hårt liv.

   Radera
  3. Ingen fara, jag är van. Skönt att se att några av er vettiga är tillbaka från semestern.

   Radera
  4. Nej till Zimbabwe, men Botswana verkar trevligt...

   Radera
  5. Jäklar vad snabbt det spårade ut idag.

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. haha vilket scoop - i morgon kommer det utdrag ur flashback.

  SvaraRadera
 7. Dags att koncentrera sig på att attackera den som har läckt nu då med andra ord.
  Vi vet ju att man aldrig ska kika på vad läckor innehåller, utan bara attackera den som läckt.

  SvaraRadera
 8. Putin måste ha obegränsat med makt och pengar så som han styr valutslag och organisationer runt hela jordklotet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är hela grejen... Med hjälp av modern teknik så kan du åstadkomma dessa sakerna utan nån större summa pengar. Det funkar ju dock bara så länge folk inte är medvetna om att de blir manipulerade, vilket händer mer och mer nu. Kreml var väldigt tidigt på denna bollen och därför har de tjäna mest på det.

   Det borde skrivas in i svensk grundlag att det är en plikt för varje medborgare att en gång om dagen upprepa detta mantra: Tro ej på allt som skrivs och sägs på teh internetz. Så gör vi snart den tekniken irrelevant.

   Radera
  2. Mattias, jag antar du också tror att Putin har buggat fotbollen som han gav till Trump?

   Radera
  3. @Markus S: tycker du det är konstigt att underättelsetjänster buggar olika prylar? Spelar ingen roll om just fotbollen är buggad eller inte. Fenomenet är mycket vanligt, och något som både västliga och icke-västliga underättelsetjänster har ägnat sig åt tidigare. Därav att säkerhetspersonal numera alltid söker av alla "presenter" som toppledare får.

   Radera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta kommer lägligt när Asange snart måste lämna sin trygga ambassad

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 10. Wow, baserat på kommentarerna så träffade detta inlägg en riktig troll-nerv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, Oscar och Mattias och andra liknande personer är frukten av just rysk (sovjetisk) påverkan. Är så extremt roande och samtidigt skrämmande att inse det.

   https://youtu.be/SZnkULuWFDg

   Radera
 11. "hemlig gruppdiskussion på Twitter". Lite smartare trodde jag att de var, om de vill hålla diskussionerna hemliga.

  SvaraRadera
 12. Känns inte Julian och Wikileaks väldigt 2008?
  Har de inte varit obetydliga de senaste 7-8 åren?
  Såg faktiskt på dokumentären om Snowden och även där intervjuades Julian. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Den mannen är Narcci så det sjunger om det. Allt handlade om hur Julian fixade ut Snowden. Dokumentären var typ 30% snowden och 70% Julian kändes det som.
  Filmen om Wikileaks visade bara hur skadad i huvudet Julian är. Psykopat?

  SvaraRadera
 13. Otippat... Jag blir mer förvånad när jag stöter på folk som på allvar fortfarande tror att wikileaks inte var en orkestrerad attack mot väst.

  SvaraRadera
 14. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 15. Fattas bara att det kommer fram att Wikileaks är SVÄÄÄRJEVÄNNER också! :-)

  Skämt åsido, den här läckan/skitpropagandan är förmodligen planterad av CIA som ett desperat drag för att misskreditera Wikileaks. Passande nog samtidigt som Assange ser ut att få sin asyl upphävd av Ecuador (#vistårinteut). Klart att den där sexisten, rasisten och transfoben ska sättas på nästa plan till Guantanamo och få sig en ordentlig waterboarding i demokratins namn! ;-)

  SvaraRadera
 16. Spännande att se alla Kreml-troll nu gå ut och försvara Wikileaks. Det är bara ett ytterliggare bevis för att WL är en del av det ryska hybridkriget mot väst. Fast det visste ju redan de flesta, inklusive Kreml-trollen eftersom de annars inte hade gått och försvarat organisationen.

  SvaraRadera
 17. Utan exempel känns det väldigt tunt. Är det avsaknaden av PK-trams som upprör?

  SvaraRadera
 18. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 19. Det tar väldigt lång tid att bilda sig en egen uppfattning, gav upp efter några 100-tals tweet😎

  SvaraRadera
 20. Från ett svenskt perspektiv så tycker jag historien Julian Assange överträffar sig självt. Han kommer hit och hyllas av vänsterflygeln av folket som en hjälte som avslöjat de onda västmakterna …. Så tar det en natt och han behöver fly från Sverige antagligen pga av den attityd som rår inom Wikileaks… Måste vara jobbigt att vara vänster och försöka veta vilket ben man ska stå på när det gäller Julian.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han flydde väl för att han blev anmäld för våldtäkt. Eller har jag missat något?

   Radera
  2. ... av någon tok-vänster-feminist som han dissade till förmån för en annan...
   ;-)

   Radera
  3. Ja, och gissa vem som företräde damerna i det påstådda övergreppet, Claes Borgström.
   Och han företrädde även Sture Bergwall som försvarsadvokat som fälldes för 8 mord som han inte begått. Tycker det säger något.

   Radera
  4. Nu kan ju även tok-feminister våldtas (eller Bengt kanske inte tycker att det borde vara ett brott?). Assange bör dock absolut betraktas som oskyldig tills något annat är bevisat. Det är ju trisst att han flydde landet innan hans fall kunde prövas...

   Radera
  5. Vad jag förstår så var det ju inte en riktig våldtäkt i ordets klassiska mening, eftersom de hade sex med samtycke. Han sa att han skulle använda kondom, men gjorde inte det.

   Radera
  6. Assange blev väl anmäld för både våldäkt och flera fall av sexuellt utnytjande. Och jag vet inte riktigt under vilken rubrik väcka-kvinnan-med-samlag-utan-kondom-historien hamnar under om jag ska vara ärlig.

   Radera
  7. Politikerna måste ha skattat sin lyckliga stjärna. Julian var ju en het potatis när han kom till Sverige, USA ville ha honom utlämnad och vänstern ville ge honom asyl. Hur fan löser vi detta var det nog flera av våra folkvalda som undrade.... Och så går karln och löser det på bästa sätt ur våra politikers synvinkel själv, han blir misstänkt för att begått ett brått mot kvinnor vilket gör att den vanliga statsbyrokratin tar hand om saken. Kan tänka mig att flera av våra ministrar tänkte "plötsligt händer det, ibland löser sig saker av sig själv"

   Radera
 21. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 22. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 23. Skandal är det väl först omdetta uttryckligen är saker som wikileaks står för.

  Jag menar, ingen blir väl särskilt förvånad om en förespråkare av fri fart på motorvägarna åker fast för fortkörning. Däremot blir väl de flesta rätt upprörda över MP politikers bensinslukande bilar.

  F.ö. har jag mer fokus på vad folk faktiskt gör än vad de säger, vi har många kaptn klänningar där ute, det visade inte minst metoo...

  SvaraRadera
 24. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 25. Kopierat från flashback hela skräpet

  SvaraRadera
 26. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 27. Ha längesedan jag såg så många rysstroll i komentarsfältet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känsligt ämne tydligen. Varför fortsätta spamma om ens kommentarer ändå tas bort?

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 28. Jag behöver inte ens läsa läckan, bara antalet rysstroll här bevisar att det är en guldåder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  4. Lol. O här har vi minsann Putinmejl också... 
   https://www.nordfront.se/robert-eklund-trollade-annie-loof-med-putinmail.smr
   Där har du nåt o bita i haha. Nu brinner det snart i din foliehatt. 

   Radera
 29. Kan lika gärna vara Wikileakstroll och vissa bra grejor wikileaks har gjort är bra. Dessa troll här är ganska intelligenta så pekar mest mot Wikileaks (kanske läggda åt rysslandshålet)

  SvaraRadera
 30. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 31. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 32. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 33. är HMG rysk? reagerar på språkbruket - det är nåt fishy här

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Ja, nåt överensstämmer inte med den hjärntvätt du blivit utsatt för via media haha.

   Radera
 34. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 35. Haha, ja, man får ju ge HMG att han inte ger upp iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Antingen har han stora personliga utmaningar - de jag träffat av de här människorna har samtliga det - eller så beror det på att det är hans jobb.

   Radera
  2. Det min moraliska plikt haha.

   Radera
 36. Haha, humor. Har folk skrivit icke politiskt korrekta saker i ett chatforum på internet?.. Nää.. lol.
  Är du säker på att de inte äter barn också? När kulturmarxister använder ord som antisemit, rasist, homofobi osv då vet vi redan vad det är frågan om. Etablissemanget har uppenbarligen återigen gått in i panikläge. Är wikileaks påväg o släppa nåt nytt nu som skrämmer upp det marxistiska propagandaministeriet i väst? Wikileaks började sin karriär med o släppa info om Ryssland. Det var så de blev populära i väst. Däremot var det tydligen inte lika roligt längre när de började släppa information om västs korruption. Ganska underhållande skådespel haha..
  Det wikileaks gör är att släppa information som alla kan läsa i organinalform. Finns inget att vinkla. Det är som det är. O de har inte släppt ett enda dokument hittills som varit felaktigt. Så vad är problemet? Jo, det är att det är ett stort problem för etablissemanget i väst som gång på gång blir avslöjade med byxorna nere. Liksom för Cornu i egenskap av betald CIA-psyop haha.

  SvaraRadera
 37. Fantastiskt! När Wikileaks avslöjade amerikanska arméns övertramp och USAs spionage på sina allierade hyllades dem. Sen är de plötsligt ryss-troll för att de hittat skit på "de goda". Dubbelmoralen här häpnadsväckande!

  SvaraRadera
 38. När jag hör "sexistisk, rasistisk, antisemitisk, homofobisk" komma ur mun av någon på vänstersidan så slår jag per automatik av min villighet till att lyssna, då dessa begrepp totalt tappat sin ursprungliga betydelse och idag betyder "du tycker annorlunda än mig så du är mindre värd än mig". De har missbrukats å det grövsta till att försöka misskreditera sina politiska motståndare, och det har varit oerhört effektivt, när det användes restriktivt, men nu dras de där släggorna fram vare sig det finns belägg för det hela eller inte och folk har slutat bry sig, så vida man inte har "trump derangement syndrome".. ..

  Och HBTQAARP+ rörelsen är en del av vänstern idag, oerhört svårt att separera dessa. Rörelsen kanske startade som fristående men idag så har vänstern anammat samtliga av rörelsens "mål" och att det är i princip kätteri att inte hålla med om allt som HBTQAARP+ rörselsen vill.

  SvaraRadera