Cornucopia?

Aktuellt

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen  som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband ...

2018-07-17 20:16

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och Bokus för samma pris.
"En svensk Tom Clancy" står det på omslaget, citat Östersunds-Posten.
Så vill du se till att Bokus eller Adlibris skickar ut boken till dig så fort den kommer in kan du förbeställa redan nu för snabbast leverans när den släpps den 30:e augusti.

Det blir även boksigneringar i Stockholm 31:a augusti, Göteborg 1:a september och Center Syd och Malmö den 2:a september. Se kalendern för detaljer.

Förutom att ni förstås ska läsa om boken (eller lyssna om den) innan dess, så kan ni släcka eventuell abstinens med mina e-noveller Valet, Berget och Oscar, som ni hittar hos Adlibris, Bokus, Bokon (enklast om ni har Kindle) eller iBooks, samt som ljudnoveller hos Storytel. E-novellerna har jag själv gett ut, så där är det minsta möjliga mellanhänder. Du kan dessutom köpa e-novellerna direkt från bloggens egen e-novellbutik för att eliminera ytterligare en mellanhand.

Men se nu till att boka Höstregn hos Adlibris för 189:- SEK och Bokus för samma pris. Seriöst finns alltid en risk att första tryckningen tar slut och man tvingas vänta på boken. Höstsol trycktes exempelvis fyra gånger som inbunden. Höstsol kommer på pocket i mitten av augusti.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. 1: kommer den som ebok samma datum?

  2: signerar du mina manboobs om jag visar kvitto på att jag köpt höstregn digitalt?

  Mest intresserad av svaret på fråga 2 så klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1: E-bok samma datum.

   2: Jag har signerat e-boksfodral. Manboobs var nytt. Har inte signerat kvinnoboobs (aldrig fått frågan tror jag), men jag ser inte varför inte manboobs.

   Radera
  2. Dock, jag har ett vagt minne av att jag signerat kvinnohud (inte bröst) en gång. Publikt. Men minnet är vagt, har signerat 1000-talet böcker så det är svårt att komma ihåg alla tillfällen.

   Radera
  3. En sak har jag funderat över under en längre tid hur fan orkar du? du måste ha en energi långt över det vanliga? skriva böcker samt bloggar frekvent helt otroligt starkt gjort har du något bra tips för att hamna i en bättre energinivå?

   Radera
  4. Tack för svar på tramsig kommentar! Jag ser iaf mycket fram emot att läsa höstregn.

   Radera
  5. Cementsentiment, jag jobbar ca 80 timmar i veckan och tar aldrig helt ledigt. Grunden är att jag gillar det jag gör, uppenbarligen har tillräcklig fallenhet för det och äger min egen tid. Krävs också att man har en partner med samma inställning, dvs att jobbet börjar när man vaknar och slutar när man går och lägger sig.

   Radera
 2. Kommer med en bok och mina moobs.

  SvaraRadera
 3. Beställt och klart!
  Enda tråkiga är ju att semestern varit slut länge när boken kommer...

  SvaraRadera
 4. Hej.
  När kommer den som ljudbok på Storytel?
  /Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Osäker. Får återkomma där. Brukar släppas samtidigt, men kan av tekniska orsaker variera några dagar.

   Radera