Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2018-07-15 22:08

Följer du börsen på semestern?

Så, semestertider. Är du ändå slav framför börskärmen, eller tar du ledigt från marknaderna, trots att de aldrig tar semester? Svara nedan.
Tjuren på Wall Street.
Iaf svara hur du gör med följandet av börsen under semestern i enkäten nedan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Ja men har inte mycket inne. Tycker det är svårt att investera i nuläget. Investeringar blir inte lättare ju mer man lär sig och äldre man blir.

  SvaraRadera
 2. Följer i stort sett varje dag, lite mindre vissa dagar beroende på övriga aktiviteter, men det är en bra tid att läsa ikapp och ta ett steg tillbaka och reflektera över strategin.

  SvaraRadera
 3. Jag svarade "Nej inget kapital på börsen", eftersom jag brukar gå likvid innan semestern för att undvika obehagliga överraskningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir överraskningen behaglig under arbetstid?

   Radera
 4. Svar
  1. Ha! Övervägde skriva ngt sådant. Men lät bli.

   Radera
  2. Optimismen tog överhanden? Hade samma problem med en bild på HSB och och en av Gibraltars ur(?)innevånare...

   Radera
 5. Varje dag till hela tiden alla dagar om året det är handel. Blir som en vanesak. Lite som att borsta tänderna/sköta sin personliga hygien, vilket jag gör även under semestern.

  SvaraRadera