Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2018-07-15 22:08

Följer du börsen på semestern?

Så, semestertider. Är du ändå slav framför börskärmen, eller tar du ledigt från marknaderna, trots att de aldrig tar semester? Svara nedan.
Tjuren på Wall Street.
Iaf svara hur du gör med följandet av börsen under semestern i enkäten nedan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Ja men har inte mycket inne. Tycker det är svårt att investera i nuläget. Investeringar blir inte lättare ju mer man lär sig och äldre man blir.

  SvaraRadera
 2. Följer i stort sett varje dag, lite mindre vissa dagar beroende på övriga aktiviteter, men det är en bra tid att läsa ikapp och ta ett steg tillbaka och reflektera över strategin.

  SvaraRadera
 3. Jag svarade "Nej inget kapital på börsen", eftersom jag brukar gå likvid innan semestern för att undvika obehagliga överraskningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir överraskningen behaglig under arbetstid?

   Radera
 4. Svar
  1. Ha! Övervägde skriva ngt sådant. Men lät bli.

   Radera
  2. Optimismen tog överhanden? Hade samma problem med en bild på HSB och och en av Gibraltars ur(?)innevånare...

   Radera
 5. Varje dag till hela tiden alla dagar om året det är handel. Blir som en vanesak. Lite som att borsta tänderna/sköta sin personliga hygien, vilket jag gör även under semestern.

  SvaraRadera