Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2018-06-19 16:44

Signerat Storytels startelvatröja

Storytel kör just nu en startelva där de som inte är intresserade av sport (Go Sports!) kan vinna en signerad Sverigetröja och en e-boksläsare. Jag har som en av de elva utvalda författarna signerat tröjan.
Herr författaren signerar tröjan.
Storytel drar i morgon igång en tävling på sin Facebook-sida där man kan vinna en e-boksläsare och en författarsignerad matchtröja, om man nu prioriterar litteratur över sport (Go Sports!) denna sommar.

De som förutom mig (Lars Wilderäng) signerar tröjan är Susanna Alakoski, Agnes Lidbeck, Jens Lapidus, Jonas Hassen Khemiri, Martina Haag, Denise Rudberg, Mons Kallentoft, David Lagercrantz, Sofie Sarenbrant och (Go Sports!) Tomas Brolin! Tror inte att någon av de andra sportar, men Martina Haag och Sofie Sarenbrant löptränar iaf (Go Sports!), om det nu räknas som sport (Go Sports!).

Eller så kan man titta på vuxna män som jagar ett uppumpat koskinn från en död ko på en gräsmatta och försöker sporta fler poäng än det andra laget.

Trodde ärligt talat aldrig i mitt liv att någon någonsin skulle be mig signera en sporttröjan, men det är väl dags att sluta bli förvånad.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Du börjar bli känd.

  Ge used to it and stop whining and start dining.

  :)

  SvaraRadera
 2. En Svärjetröja signerad av Svärjevänlige Lars Wilderäng! Shut up and take my money.

  SvaraRadera
 3. OT om Sverige:
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-06-18/trade-battle-cry-catches-sweden-at-the-worst-possible-juncture

  SvaraRadera
 4. Tur att du är sofistikerad nog att sitta och fantisera ihop sagor hela dagarna istället för att titta på fotboll. Om man är så sofistikerad kan andra något mindre sofistikerade människor sedan få tävla om att vinna en t-shirt man har ritat på.

  Ser förövrigt ordentligt koncentrerad ut på bilden - det blev nog en riktigt bra kråka.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Du var inte på det här sportevangemanget istället?
  https://www.dvidshub.net/news/280177/germany-takes-prize-strong-europe-tank-challenge

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Strong_Europe_Tank_Challenge

  https://warisboring.com/ukraines-t-84-tanks-have-problems/

  SvaraRadera
 7. Många kan hålla två bollar i luften samtidigt. Både titta på VM i fotboll och läsa böcker. Men denna fina finkulturtröja bjuder jag 1 kr om den säljs på auktion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast om det är en spännande match så kan det vara svårt att fokusera på boken och vice versa är man för inne i en bok riskerar man att få en boll i huvudet.

   Radera
  2. Det där kan nog bli en spännande bok..........

   Radera