Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2018-06-06 12:45

Önskar er alla en trevlig nationaldag!

Visby ringmur.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige!

    SvaraRadera
  2. Tack. Var på firande igår på en hemygdsgård i Täby med folkdans, spelmanslag och brunnsorkester. Ett fyrfaldigt leve för Sverige utbringades och därefter nationalsången. Sedan fick nya svenskar komma fram till kommunstyrelserepresentanten och hämta diplom. Kaffe och varm korv för magen.

    SvaraRadera