Cornucopia?

Aktuellt

Upp till 900 MSEK om året i nytt dolt presstöd via hushållens sopavgifter

För att rädda journalisternas jobb på papperstidningarna ska producentansvaret för återvinningen av tidningspapper upphöra och överföras til...

2018-06-26 15:59

Novellen Valet på plats #1 på iBooks

Min säkerhetspolitiska novell Valet har nu tagit topplaceringen på Apple iBooks, alla kategorier. iBooks är kanske den största kanalen för försäljning av e-böcker i Sverige tillsammans med Adlibris, och brukar stå för runt 40% av min e-boksförsäljning.
De sju högsta placeringarna på iBooks, alla kategorier.
Du hittar Valet som e-bok på iBooksBokusAdlibris och Bokon, som också kan leverera boken direkt till din Kindle-läsare. Du kan också med fördel köpa den via bloggens egen novellshop för att minimera mellanhänderna.

Valet finns nu tillsammans med de tidigare novellerna Oscar och Berget som ljudnovell hos Nextory och Storytel.

Novellen valet är delvis ett testskott, som introducerar en del personer i en möjlig framtida bok- eller novellserie. Är intresset stort nog kan det bli en romanserie där man kan få återse några av personerna i novellen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Lyssnade på dina noveller på Storytel igår. Kul att höra hur ditt skrivande har utvecklats. Valet var riktigt bra!

    SvaraRadera
  2. Läst den och ger den 7 foliehattar av 10 möjliga.
    Bra längd, språk, korrläsning och effektivt berättande.
    Dock inget persongalleri som jag törstar efter att läsa mer om.

    SvaraRadera