Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2018-06-28 11:10

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel. I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Höstsol, har du alltså utmärkta möjligheter till en dryg timmes ljudbokslyssning i bilen eller på stranden nu i sommar.
E-novellerna Valet, Berget och Oscar av Lars Wilderäng.
Valet är en dagsaktuell säkerhetspolitisk thriller om det kommande svenska valet, medan Berget är en mer generell thriller om det nya säkerhetspolitiska läget. Oscar avviker från de andra genom att vara science fiction. Huruvida den är en dystopi eller utopi beror nog på hur man ser på saken.

Valet är 36 minuter lång, Berget 15 minuter och Oscar 27 minuter, vilket tillsammans ger dig en dryg timmes lyssning. Böckerna har lästs in av Gustaf Jansson.

E-novellerna finns förstås också som e-bok, där du hittar Valet på iBooksBokusAdlibris och Bokon, som också kan leverera boken direkt till din Kindle-läsare. Du kan också med fördel köpa den via bloggens egen novellshop för att minimera mellanhänderna. 

Även Berget och Oscar hittas via ibooks, Bokus, Adlibris och Bokon, samt novellshopen. Läser du e-böcker via Storytel  eller Nextory finns de förstås även där.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Billigare hos Adlibris än om man handlar direkt?

    SvaraRadera
  2. Trevligt! Fast Oscar verkar inte finnas som ljudbok på Storytel? (bara e-bok) De andra två gick bra.

    SvaraRadera
  3. Höstsol laddade jag ned 0300 imorse. Lyssnat 1h. Bra start!

    SvaraRadera