Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2018-06-28 11:10

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel. Nu har du alltså utmärkta möjligheter till en dryg timmes ljudbokslyssning i bilen eller på stranden nu i sommar.
E-novellerna Valet, Berget och Oscar av Lars Wilderäng.
Valet är en dagsaktuell säkerhetspolitisk thriller om det kommande svenska valet, medan Berget är en mer generell thriller om det nya säkerhetspolitiska läget. Oscar avviker från de andra genom att vara science fiction. Huruvida den är en dystopi eller utopi beror nog på hur man ser på saken.

Valet är 36 minuter lång, Berget 15 minuter och Oscar 27 minuter, vilket tillsammans ger dig en dryg timmes lyssning. Böckerna har lästs in av Gustaf Jansson.

E-novellerna finns förstås också som e-bok, där du hittar Valet på iBooksBokusAdlibris och Bokon, som också kan leverera boken direkt till din Kindle-läsare. Du kan också med fördel köpa den via bloggens egen novellshop för att minimera mellanhänderna. 

Även Berget och Oscar hittas via ibooks, Bokus, Adlibris och Bokon, samt novellshopen. Läser du e-böcker via Storytel  eller Nextory finns de förstås även där.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

4 kommentarer:

 1. Billigare hos Adlibris än om man handlar direkt?

  SvaraRadera
 2. Trevligt! Fast Oscar verkar inte finnas som ljudbok på Storytel? (bara e-bok) De andra två gick bra.

  SvaraRadera
 3. Höstsol laddade jag ned 0300 imorse. Lyssnat 1h. Bra start!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag reggat mig på Storytel och börjat lyssna på dina böcker. Börjar i publicerad ordning med midvinter mörker. Kommit ca 4tim. Måste säga att hittills är Lars en mycket kompetent skribent. Jag älskar böcker med detaljer i. Hoppas det blir en påkostad film i framtiden.

  SvaraRadera