Cornucopia?

Aktuellt

BNP-prognos: -18% i svensk BNP under andra kvartalet - 100 000 offentliga jobb hotas

En enkel analys av svensk BNP för andra kvartalet 2020 landar på -18% i svensk BNP 0 jämfört med motsvarande kvartal 2019. Det innebär att ä...

2018-06-10 19:18

God litterär smak? Sveriges närmaste lägenhet (tm) för dig!

Har du god litterär smak? Nu finns Sveriges närmaste lägenhet till salu och kan bli din med sina 42.5 m2 för endast 1 995 000:- SEK i Bromma. 
Ankomsthallen på Bromma flygplats.
Som lägenhet inom krypavstånd från Bromma flygplats är antagligen denna lägenhet på Knypplersekevägen i Bromma Sveriges närmaste lägenhet (tm). På bara några minuter kan du stå i säkerhetskontrollen och flyga BRA till alla destinationer i Sverige.
Bromma under försvarsövningen Aurora.
Denna lägenhet för dig med god litterär smak har verkligen allt. Det finns ytterdörr och en hall med garderober. Badrum med inte bara dusch, utan också badkar man kan fylla med vatten inför när undergången kommer (och om undergången kommer i form av 800 kiloton Topol-M mot Bromma flygplats så behöver man inte heller oroa sig för den sakens skull).

Lägenheten har också ett kök.

Ja, alltså ett kök. Inte köksutrustningstående i vardagsrummet och/eller sovrummet, utan ett separat rum för matlagning och förtäring. Till detta finns dessutom ett separat rum för sovande och andra saker man gör i sängen, ett sk sovrum. Alltså inte vardagsrummet, som är ett separat rum, där man förvisso också kan göra saker som man oftast gör i sängen.

Kort sagt är dessa 42.5 m2 inte en enrummare med öppen planlösning, utan en riktig väldisponerad lägenhet med två rum och kök, en sk riktig tvåa. Så skynda fynda och titta själv på annonsen här.

Ja, man kan stänga dörren till sovrummet också.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Festligt. En lägenhet med sk specialiserade rum, inte som multilägenhet som multiarena.
  Vet inte vad bloggaren insinuear med "andra saker man gör i sängen", han måste mena titta på mobilen tex (scrolla på Facebook i det blå skenet), eller läsa som ordentligt folk gör. ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han syftar förstås på att regera och Karl XIV Johans sängkammarregemente

   Radera
 2. Mycket smart!
  Först produktplacera boken på bilder i en lägenhetsannons, sen blogga om lägenhetsannonsen. Det knycker jag rakt av om det inte blir för dyrt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en läsarservice jag erbjuder - se till att mina böcker syns ordentligt på bild i din bostadsannons, så bloggar jag om det (i mån av tid, tror jag glömt det ngn gång pga arbetsbelastning).

   Radera
  2. Win-win!
   Och för dem som ska sälja lägenhet utan att äga nån av dina böcker, är det en väldigt liten extrainvestering som man sen kan använda till annat. Exempelvis läsa med stor behållning.

   Radera
 3. Ser på pricken ut som min första lägenhet i gamla Enskede (hade visserligen en fin balkong in mot en lummig innergård). På den tiden byggde man lägenheter som fungerade utmärkt för ändamålet och med ett separat sovrum var det lätt att ha en inneboende när man behövde få hjälp med hyran. Visst var det nedgånget och med ett sunkigt badrum men det var billigt att bo för en student.
  Tog en nostalgitripp dit för några år sedan och såg hur uppfräschningen gått fram genom kvarteren. :-(

  SvaraRadera
 4. Dessa bostäder med s.k öppen planlönsing, små ynkliga men säkerligen ytterst trendiga (bar)kök med "papegojstolar" (tm) och WC/D bakom en murad glasvägg och som är belägna vid ett waterfront och med just krypavstånd till trendiga cafeer och sushibarer står mig upp i halsen !!

  Men det är ju så den "kreativa klassen" visst vill ha det och bo.. Knepigt bara att det sammanfaller med ett förenklat och förbilligat boende som det dessutom går att ta mer betalt för...

  SvaraRadera
 5. Kan verkligen rekommendera området!

  Bodde själv i 2:a hand på närbelägna Fredrikslundsvägen ett litet drygt halvår innan jag blev "förvisad" till Järva...
  Min lgh hade närmast en exakt liknande planlösning men jag hade också balkong! :-)

  Ser att lägenhetsinnehavaren är i besittning av några backar med vinylskivor, 2 st. vinylspelare och en Disko-Jocke-mixer!

  SvaraRadera