Cornucopia?

Aktuellt

BNP-prognos: -18% i svensk BNP under andra kvartalet - 100 000 offentliga jobb hotas

En enkel analys av svensk BNP för andra kvartalet 2020 landar på -18% i svensk BNP 0 jämfört med motsvarande kvartal 2019. Det innebär att ä...

2018-06-01 18:48

Fredagsmys: Flyghjärta över Linköping

Dags för lite fredagsmys. Hade efter en vända i Stockholm skriva om hipsterkulturens förestående död, fullmatad med ytterligare erfarenheter kring detta, men upptäckte till min förskräckelse att jag redan skrivit exakt det inlägget. Fast på vägen hem möttes jag av ett hjärta målat av Gripen-plan över Linköping.
Foto taget från passagerarsätet, förstås.
Så flyghjärtat över Linköping får bli dagens fredagsmys.

Det hade börjat luckras upp, men jag killgissar att det inte bara var ett hjärta, utan ett hjärta med en pil genom. 

Av en slump råkade det synas ur perfekt vinkel när vi närmade oss Linköping, men började lösas upp innan fotografering tilltog. Det blev åtminstone med perfekt fototiming att få med Viggen och Draken nere i hörnet.

Antar att det var Saabs provflygare som var i farten med Gripen-plan.

Fast flygkonst är kanske vanligt förekommande i Linköping på fredagar klockan 14:15?

Oavsett, ha en fortsatt underbar och übermüsigt fredagsmys i högsommarvärmen! Här är 30+ grader som varmast numera daglig rutin sedan någon vecka. Och nu är det juni ... 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

24 kommentarer:

 1. Ser mer ut som en stjärtskåra synlig över ett pat moderna jeans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, du chansar på att Ben inte kommenterar på kvällen märker jag. Annars skulle du inte lägga upp sådana smashlägen.

   Radera
  2. Jag instämmer, lite "Bend Over" över stjärtskåran i skyn.

   Radera
  3. Förövrigt har jag inget emot Ben, jag tror vi kompletterar rätt bra. Så det finns ingen anledning till animositet eller revirpinkande. Ben är en klippa.

   Radera
 2. Men än är Teslan för dålig på att köra själv. Flytta genast åter till förarsätet! Tids nog kommer med hjälp av Ai nivå 5 att nås.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det stod något om "vi" i blogginlägget. Betyder att det var minst två personer i bilen, för så höga tankar om mig själv har jag inte ännu att jag titulerar mig med vi.

   Radera
  2. Men får man verkligen ha körkort om man börjar höra röster?

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Det där ska nog stämplas som "Team 60" och inte SAAB, dom har kört en del uppvisningsträning under vår/försommar :)

  SvaraRadera
 4. Helgens resa till Ge-Kås i Ullared har ställts in... Det är för varmt...
  Idag har det även blivit två (2) duschar! En när jag kom hem och en efter det att jag "mökat" lite i trädgården...

  SvaraRadera
 5. Annars är landet drabbat av solsting!

  I ena stunden säger TRV att all tågtrafik mellan framsidan och baksidan skall ställas in för att några timmar senare komma med helt diametrala budskap. Tågen ställs inte in..

  "Alla meddelanden om att motståndet skall upphöra äro falska!.."

  En ny uppdatering om vår sårbarhet lämnas oss också idag då det meddelas att det är stora svårigheter att betala med deras kort i Sverige...

  http://www.gp.se/ekonomi/stora-kortproblem-f%C3%B6r-visa-1.6333513

  SvaraRadera
 6. Mummel mummel dagrns försvar handhjäryan ostf mauserkanon mummrl mummel genushandbok, queer mummel mummel. Annat var det på min tid med riktiga män med p-tidningar på logementet och riklig glasyr på bullarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var bättre förr... då du var ung, typ. Nu har alla så många val att ta hänsyn till. Speciellt ungdomarna. Ja, hur svårt kan det vara, att döda eller älska. Och där är vi nu. Fossiler från forntiden med sura uppstötningar av allt vi läser och skriver.

   Radera
  2. Är man bara hyggligt slängd i spakhanteringen kan man ju roa sig med att rita även andra figurer på himlavalvet.

   https://www.navytimes.com/news/your-navy/2017/12/01/navy-disciplines-aviators-who-drew-penis-in-the-sky/

   Radera
  3. Tycker nog att rondellhundar gör sig rätt bra i nutiden. Man kan till och med ha det som ett test. Kan du rita Muhammed som en rondellhund är du välkommen, annars inte, för då är du extremist.

   Radera
 7. Jag har faktiskt foton daterade 18 maj 2018 kl 14:19 på flyghjärtan gjorda. Så verkar vara något fredagar kvart över två i linkan. Tror det var SK60 som gjorde det men osäker. Var tämligen onykter vid tillfället.

  SvaraRadera
 8. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: [email protected] och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
  [email protected]

  SvaraRadera
  Svar
  1. Personligen vill jag lyfta fram Kunta Kinte som amerikanskt föredöme. Det finns förmodligen ingen, förutom Donald Trump då, som satt Amerika på kartan mer än han. [email protected]

   Radera
 9. Jag behöver utan tvekan en LOTTERIPDELL.

  SvaraRadera