Cornucopia?

Aktuellt

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen  som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband ...

2018-05-29 17:49

Veteraner: Tack för er tjänstgöring!

Idag är det veterandagen. Ett stort tack till alla de veteraner som riskerat, i detta nu riskerar och ibland offrat sina liv för andras skull i skarpa insatser inom och bortom Sveriges gränser.
Tack för er tjänstgöring!

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Tack alla veteraner för er insats

  SvaraRadera
 2. Brukar tänka på när jag för några år sedan besökte en liten stad i norra Finland. En vanlig lördag på hösten. Utanför det lokala köpcentrat stod en grupp värnpliktiga och samlade pengar till finska veteraner. Kan inte minnas att jag någonsin sett motsvarande i Sverige.

  SvaraRadera
 3. varsågod:)
  tack själv för en tidvis bra OCH gratis blogg;) det ända som stör (mig) är din fobi mot grannen i öst. ja du behöver inte vara objektiv men du tappar lite förtroende.. nere och säker inte uppåt (likt slicka uppåt och sparka neråt) Mvh Rickard

  SvaraRadera
  Svar
  1. ..kanske läge för en resa till fronten i Donbass och kolla in läget. Du kanske hinner till begravningen av en 15-årig flicka som mördades av en rysk spränggranat hemma hos sina morföräldrar 28/5 i Ukraina.

   Eller varför inte läsa på lite om Ryska Påsken, när team Rossija tränade atombombsattack medelst bombflyg mot Sverige.

   Radera
 4. Jo, några år för världsfreden, har det blivit.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Tack alla veteraner och värnpliktiga för att ni/vi har bidragit till att vi nu (ännu) lever i relativ fred och frihet. Och tack alla byggjobbare som byggt våra bostäder, vår infratstruktur, våra skyddsrum med mera. Ni har under det senaste seklet byggt vårt samhälle, slitit ut era kroppar och levt med en signifikant större risk att dö på er post än t.ex. militärer, poliser och räddningstjänst. En dag kommer kanske även ni att minnas och hedras officiellt. Och tack alla löneslavande kvinnor som för låg ersättning upprätthåller så mycket av de grundläggande, nödvändiga fuktionerna i vårt samhälle. Stort tack!

  SvaraRadera
 7. 26 år sedan man gjorde en insats, tänk vad tiden går...

  SvaraRadera