Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2018-05-26 08:15

Påminnelse: Föreläsning i Åmål idag lördag 11:00

En kort påminnelse. Idag lördagen den 26:e maj håller jag en författarföreläsning på Åmåls bibliotek klockan 11:00. Jag tar även med böcker om någon vill köpa signerade böcker.
Några av mina böcker.
Klockan 11 idag håller jag alltså en författarföreläsning på Åmåls bibliotek.

Efteråt kan ni köpa böcker av mig. Mitt företag tar Swish eller jämna kontanter, men inte kort. Pocketböcker kostar 50:- SEK, inbundet 200:- SEK, ljudbok på plastskiva 100:- SEK. Midvintermörker och Midsommargryning på inbundet kostar 400:- styck eller 600:- SEK för paret, då det är ett av de tre sista existerande uppsättningarna inbundet.

Vi ses på Åmåls bibliotek!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar