Cornucopia?

Aktuellt

Mycket stort förtroende hos läsarna för myndigheternas åtgärder mot COVID-19 - utom hos SD-väljare

Bloggläsarna har ett mycket stort förtroende för myndigheternas åtgärder mot coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen COVID-19. 69% är neutral...

2018-05-26 08:15

Påminnelse: Föreläsning i Åmål idag lördag 11:00

En kort påminnelse. Idag lördagen den 26:e maj håller jag en författarföreläsning på Åmåls bibliotek klockan 11:00. Jag tar även med böcker om någon vill köpa signerade böcker.
Några av mina böcker.
Klockan 11 idag håller jag alltså en författarföreläsning på Åmåls bibliotek.

Efteråt kan ni köpa böcker av mig. Mitt företag tar Swish eller jämna kontanter, men inte kort. Pocketböcker kostar 50:- SEK, inbundet 200:- SEK, ljudbok på plastskiva 100:- SEK. Midvintermörker och Midsommargryning på inbundet kostar 400:- styck eller 600:- SEK för paret, då det är ett av de tre sista existerande uppsättningarna inbundet.

Vi ses på Åmåls bibliotek!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar