Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2018-04-18 12:00

Studiebesök på K 3 under dagen

Under dagen är jag på studiebesök på K 3 Livregementets Husarer i Karlsborg, så det dröjer kanske en stund innan nästa blogginlägg.
En terrängbil 16 "Galten" från 31:a lätta luftburna bataljon på Livregementets Husarer.
Jag kommer väl mestadels att följa ett baskerprov under dagen, och ska försöka återkomma med ytterligare blogginlägg i något ämne senare idag. 

Själva 31:a bataljons skyttekompani befinner sig idag på Markstridsskolan på Kvarn där man tillsammans med GU-utbildningen övar strid i bebyggelse, men jag hade inte möjlighet att ta mig till Kvarn idag. Får bli en annan gång.kkk
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

13 kommentarer:

 1. Vi borde ha tre stående förband snabbt gripbara för insatts inom respektive område norr, mellan och södra med en fullt utvecklad insattsstruktur som hkp för transport, försvarshkpt för skydd samt logistik i form av mtrl. som lv, am, mm. Då snabba insattser är optimalt, kosta vad det kosta vill!

  SvaraRadera
 2. Varför inte pröva på baskerprovet själv ... ? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade verkligen inte hjälpt under Tet-offensiven vid Khe Sanh!

   Radera
  2. Skulle vara skoj om man vore några år yngre :)

   Radera
  3. Oavsett hur mycket man kan tala om hur tuff man är för man gjort det så var det fan inte roligt någonstans att genomföra.

   Radera
 3. Synd det ej var K1.
  Då kunde du ju hälsat från mig...

  SvaraRadera
 4. På många sätt känns detta som det mest vettiga man läst om Douma.
  https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Anton Ludwig August von Mackensen-hatt-prov

   Radera
  2. Rätt från minnet utan att passera google, ordentlig vit mustash och en mössa som skulle ge Heydrich dödskalle-avund?

   Radera
 6. Vag läs och berätta mer om Oksanens förträfflighet och Nyheter Idags hemska putinkramande :)

  https://nyheteridag.se/den-ryska-signalspaningen

  SvaraRadera