Cornucopia?

Aktuellt

BNP-prognos: -18% i svensk BNP under andra kvartalet - 100 000 offentliga jobb hotas

En enkel analys av svensk BNP för andra kvartalet 2020 landar på -18% i svensk BNP 0 jämfört med motsvarande kvartal 2019. Det innebär att ä...

2018-04-11 09:02

På konferens idag

Jag är på konferens under dagen, och kommer hålla mitt framförande vid 13. Kan vara lite glest på bloggen fram tills dess, men jag ska försöka rapportera om Swedbanks syn på räntan.
Mälarmarknaden 2018.
Jag ska prata på Fastighetsvärldens Mälarmarknaden 2018 i eftermiddag, och beröra fundamenta och demografi för Örebro, Västerås och Eskilstuna. Ungefär samma saker som jag tidigare gjort för Göteborgsområdet och Malmöområdet, samt för bland annat Stockholm för ledningen i ett av Sveriges största fastighetsbolag.

Situationen i Örebro, Västerås och Eskilstuna skiljer sig på många sätt mot våra storstadsområden, och visar på att situationen kan skilja sig rejält mellan olika delar av landet. Den statistiska avvikelsen mot normal utvecklign kan förstås lättare bli större på mindre orter. Likväl kvarstår överbyggnation. Jag återkommer med blogginlägg för dessa orter i eftermiddag.

Nu ska Swedbank ge sin syn på räntan. Ska försöka liverapportera i separat inlägg strax.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar