Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2018-04-08 16:55

Höstsol på rea hos Adlibris

Adlibris har just nu Höstsol på rea i inbunden utgåva för 99:- SEK. Då pocketboken inte kommer förrän i mitten augusti är detta en utmärkt möjlighet för er som ännu inte läst boken. Vill ni ha det billigare får ni vänta till efter sommaren.
Bokresearch. Ledningscentralen Hugin i Uppsala.
Själv kan jag inte sälja så billigt ens på mina föreläsningar, då priset ligger under mitt eget inköpspris. Så passa på.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Varför köper du inte själv in från Adlibris isf?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har köpt direkt från förlaget tidigare, och då var det till normalt inköpspris, som är högre än 99:-inklusive moms. Du har förstås rätt i att jag borde lägga en jätteorder hos Adlibris så jag har inbundna de kommande åren.

   Radera
 2. Varför skulle man inte kunna sälja en vara under inköpspris?

  SvaraRadera