Cornucopia?

Aktuellt

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen  som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband ...

2018-04-01 19:20

Första april...

Första april går mot sitt slut. Själv har jag undvikit aprilskämten genom att vara off och vara ute och pysslat i vårvädret (nåja) hela dagen. Oavsett är det liksom meningslöst att skriva speciellt mycket idag pga risken att de sedvanliga tokigheterna ska tolkas som aprilskämt. T ex att en halv miljon av Stockholms bilar blir förbjudna i huvudstaden i en sällan skådad kapitalförstöring när miljözoner införs.
Vårväder! Plusgrader!

Men har ni själva levererat eller utsatts för några lyckade aprilskämt denna kombinerade påskdag och första april? Eller har även ni njutit av det fina vårvädret?
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Vilket vårväder? Det krävs väl en dygnsmedeltemp över 0C fem dygn i sträck. Soligt har det varit men AVGÅ ALLA ändå.

  SvaraRadera
 2. Vi lurade i barnen att det var elefanter i hästhagen här i närheten. De blev ganska besvikna, men vi fick en fin dag i solen!

  SvaraRadera
 3. Det kan vara såna här frågor som Rödgröna röran förlorar grytan på. Förstöra pengar för vanligt folk.

  SvaraRadera
 4. Jag lurade min fru att regeringen har bestämt att alla börsnoterade företag måste ha en homosexuell i styrelsen ^.^

  SvaraRadera
 5. Det var ämnet för aprilskämtet i Luxemburger Wort.
  https://www.wort.lu/de/lokales/diesel-fahrverbote-bald-auch-in-luxemburg-5abb470ec1097cee25b86163

  SvaraRadera