Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2018-04-01 19:20

Första april...

Första april går mot sitt slut. Själv har jag undvikit aprilskämten genom att vara off och vara ute och pysslat i vårvädret (nåja) hela dagen. Oavsett är det liksom meningslöst att skriva speciellt mycket idag pga risken att de sedvanliga tokigheterna ska tolkas som aprilskämt. T ex att en halv miljon av Stockholms bilar blir förbjudna i huvudstaden i en sällan skådad kapitalförstöring när miljözoner införs.
Vårväder! Plusgrader!

Men har ni själva levererat eller utsatts för några lyckade aprilskämt denna kombinerade påskdag och första april? Eller har även ni njutit av det fina vårvädret?
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Vilket vårväder? Det krävs väl en dygnsmedeltemp över 0C fem dygn i sträck. Soligt har det varit men AVGÅ ALLA ändå.

  SvaraRadera
 2. Vi lurade i barnen att det var elefanter i hästhagen här i närheten. De blev ganska besvikna, men vi fick en fin dag i solen!

  SvaraRadera
 3. Det kan vara såna här frågor som Rödgröna röran förlorar grytan på. Förstöra pengar för vanligt folk.

  SvaraRadera
 4. Jag lurade min fru att regeringen har bestämt att alla börsnoterade företag måste ha en homosexuell i styrelsen ^.^

  SvaraRadera
 5. Det var ämnet för aprilskämtet i Luxemburger Wort.
  https://www.wort.lu/de/lokales/diesel-fahrverbote-bald-auch-in-luxemburg-5abb470ec1097cee25b86163

  SvaraRadera