Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2018-03-08 11:08

Påminnelse: Författarföreläsning i Karlshamn ikväll torsdag 19:00

Dags för en sista påminnelse om veckans aktiviteter. Ikväll föreläser jag hos Karlshamns Stadsbibliotek i Lokstallarna i Karlshamn 19:00 - 20:00. Därefter boksignering och försäljning av böcker för de som inte tar med egna. Vi ses där!
Fullsatt på föreläsningen i tisdags i Ronneby.
Veckans sista offentliga framträdande blir alltså i kväll i regi Karlshamns stadsbibliotek. Därefter kommer bloggens aktivitet att normaliseras igen, även om det blivit horder av administration och e-post att gå igenom på grund av restider och andra åtaganden under veckan.

Jag kommer som vanligt sälja böcker efter föreläsningen i Karlshamn. 200:- SEK för inbundet, 400:- SEK för Midvintermörker inbundet, 100:- SEK för ljudbok på plastskiva och 50:- SEK för pocket.

Vi ses där! Se i övrigt kalender för föreläsningar i bland annat Stenungsund nästa vecka, Lilla Edet och Åmål. Ska även föreläsa för Fredsbaskrarna i Borås.

Många undrar "när kommer du till X". Svaret på det är "när jag blir inbjuden". Det behöver finnas en arrangör som står för arrangemang, lokaler och finansiering. Vänd dig till ditt bibliotek med önskemål, och om de prioriterar mig så kontaktar de lämpligen Författarcentrum för en bokning.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar