Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2018-03-13 21:10

Påminnelse: Föreläsning Stenungsund onsdag 14:e mars 19:00

Dags för en kort påminnelse. I morgon onsdag den 14:e mars håller jag en författarföreläsning i Stenungsund, dvs i Stjärnklarttrakter - Svenshögen ligger i Stenungsunds kommun. Tiden är 19:00 och platsen är Kulturhuset Fregatten. Jag signerar även böcker, både medhavda såväl som böcker sålda på plats. Vi ses där!
Förra veckans föreläsning i Karlshamn.
Som vanligt tar jag bara Swish eller jämna kontanter vid bokförsäljning. 50:- SEK för pocket, 100:- SEK för ljudbok på plastskiva och 200:- SEK för inbundet, undantaget Midvintermörker, som går för 400:- SEK.

På torsdag föreläser jag för Fredsbaskrarna i Borås. Längre fram har jag författarföreläsningar även i Lilla Edet och Åmål. Se som vanligt kalendern för mina officiella framträdanden.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Vad handlar föreläsningen om i stora drag? Åker förbi runt 19 och kanske svänger förbi

    SvaraRadera
  2. Bjuds det på show eller? Lite fuldans kanske? ;)

    SvaraRadera