Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2018-03-13 21:10

Påminnelse: Föreläsning Stenungsund onsdag 14:e mars 19:00

Dags för en kort påminnelse. I morgon onsdag den 14:e mars håller jag en författarföreläsning i Stenungsund, dvs i Stjärnklarttrakter - Svenshögen ligger i Stenungsunds kommun. Tiden är 19:00 och platsen är Kulturhuset Fregatten. Jag signerar även böcker, både medhavda såväl som böcker sålda på plats. Vi ses där!
Förra veckans föreläsning i Karlshamn.
Som vanligt tar jag bara Swish eller jämna kontanter vid bokförsäljning. 50:- SEK för pocket, 100:- SEK för ljudbok på plastskiva och 200:- SEK för inbundet, undantaget Midvintermörker, som går för 400:- SEK.

På torsdag föreläser jag för Fredsbaskrarna i Borås. Längre fram har jag författarföreläsningar även i Lilla Edet och Åmål. Se som vanligt kalendern för mina officiella framträdanden.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Vad handlar föreläsningen om i stora drag? Åker förbi runt 19 och kanske svänger förbi

    SvaraRadera
  2. Bjuds det på show eller? Lite fuldans kanske? ;)

    SvaraRadera