Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2018-03-05 09:27

Påminnelse: Föreläsning i Ronneby tisdag, Karlshamn torsdag

En kort påminnelse om att jag håller en författarföreläsning i Ronneby tisdag kväll 19:00, och i Karlshamn på torsdag 19:00, bägge i respektive kommuns biblioteks regi. Jag kommer även signera och sälja böcker, så huserar ni i Blekinge har ni möjligheten att få era böcker signerade och lyssna till mig hålla låda i veckan. Men först ska jag bevista Stora Ljudbokspriset-galan ikväll, där Höstsol är i juryfinal.
Värmde upp inför kvällens gala med 5 km löpning i -7 grader och sedan Eriksdals utegym nu på morgonen.
Det blir alltså två författarföreläsningar i Blekinge i veckan och ikväll ska jag bevisa Stora Ljudbokspriset-galan, dit Höstsol är nominerad för juryfinal. Konkurrensen är stenhård i form av böcker från giganter som Camilla Läckberg, Emelie Schepp, Dag Öhrlund samt Susan Casserfelt, så någon vinst lär det inte bli.

Kommer ni på mina föreläsningar går det bra att ta med böcker för signering, annars kommer jag även ha böcker till salu. 200:- SEK för inbunden, 50:- SEK för pocket, 100:- SEK för ljudbok på plastskiva. Midvintermörker på inbunden tar jag dock 400:- SEK för. Endast kontanter eller Swish.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. 5 km, du får ta rundan runt årstaviken istället (7.5km) så får du lite kuperad terräng plus att du får möjlighet att beundra nybyggena längs med liljeholmskajen.

    SvaraRadera
  2. Berörde du möjligen Lex Karlshamn? Hade varit intressant hur debatten går i kommunen.

    http://www.blt.se/ledare/karlshamns-forsvunna-papper/

    SvaraRadera