Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2018-02-27 09:08

Stjärndamm inbunden på bokrean

Idag börjar årets bokrea och i år är jag representerad via Stjärndamm i inbunden utgåva för endast 59:- SEK hos SF-bokhandeln eller 69:- SEK hos Adlibris och 75:- SEK hos Bokus. Det är billigare än vad jag själv kan sälja boken inbundet för, så vill ni ha signerad Stjärndamm på föreläsningarna i Ronneby och Karlshamn nästa vecka är en idé att köpa på rean. Själv säljer jag boken för 200:- SEK inbundet.

Jag håller två föreläsningar om prepping för gymnasieelever i Uddevalla idag före och efter lunch, så det kan vara lite glest med blogginlägg under dagen, men inlägg kommer.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Har inte läst boken så måste fråga. Kvinnan i bakgrunden som gråter blod, är det en förstagångsköpare som förlorat kontantinsatsen?

  SvaraRadera
 2. Va kul med föreläsningar. Du berättar hur det går antar jag!

  SvaraRadera
 3. Strömlöst i hela Kalmar.

  Cornu????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snön dödade elen. Staden led men nu är alla åter inkopplade.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera