Cornucopia?

Aktuellt

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen  som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband ...

2018-02-17 21:07

Starka scener på Södermalm - strömavbrott - live

Delar av Södermalm har drabbats av ett strömavbrott nu på lördagskvällen. Starka scener utspelas. Bloggen rapporterar live nedan.
Södermalms pulserande uteliv en vanlig lördagkväll. OBS: Arkivbild, skildrar inte läget just nu.
Södermalm har alltså drabbats av ett strömavbrott som påverkar 2268 kunder och långt fler personer än så när hushåll drabbas och flera lattécaféer inte kan servera sina kunder kvällskaffet.

Strömavbrottet beräknas vara åtgärdat exakt 22:08 rapporterar Ellevio på sin sida för avbrottsinformation.

Är du på plats och vill bära vittnesbörd? Kommentera gärna om den aktuella situationen, men sätt dig själv i säkerhet först innan du hamnar i en pulled ... tastes almost like chicken. Sedan kan du ta selfies och skicka till bloggen på [email protected]

Tillägg: Rapport kom just in att man ska akta sig för bakgator, där man kan hitta fd ledarskribenter i storstadspressen på jakt efter låt oss kalla det lammkött.

Tillägg 2: Tydligen är det det sk "knivsöder" som drabbats, vilket inkluderar delar där nästan 100% röstar röd-grön-lila. En varning utfärdas. Uppgifter till bloggen gör gällande att det är som i Mad Max. Trean, alltså. 

Tillägg 3: Horder av barnfamiljer har tagit till gatorna på Knivsöder och söker sig mot ljuset, skriandes stridsropet "Mello! Mello!". Ett barn snubblar och släpas efter sin far, som vägrar släppa taget om barnets hand på väg mot det skimrande ljuset ifrån fönster längre bort, som skvallrar om att teveapparater fortfarande fungerar i de mer civiliserade delarna av Söder.

Tillägg 21:28: Utegästerna har evakuerat nere vid Bangatan närmast Nytorget, då rykten sprids om att de strömlösa horderna från Knivsöder närmar sig och att Medborgarplatsen redan fallit.
OBS: Arkivbild som skildrar en vanlig lördagkväll på Söder. Fortsätt rakt fram och sväng höger så når du heta Nytorget.
Tillägg 21:30: Enligt uppgifter till bloggen har även hetaste innekrogen Nytorget 6, mitt i det hipstraste av det hipstra evakuerats medan ropen om "Mello!" ekar i bakgrunden.
OBS: Arkivbild från Nytorget 6 en vanlig kväll.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

24 kommentarer:

 1. Vilka delar har drabbats av detta fruktansvärda?

  SvaraRadera
 2. Är nog inget allvarligt. Helt normala kopparstölder torde förklara det hela. Har inte hört något från min dotter i SOFO, så jag utgår från att de inte är drabbade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han kan redan vara uppäten.

   Radera
  2. Fast nej, det är inte Sofo, utan Knivsöder som drabbats. Men snart kommer horderna därifrån att ta sig in i resten av Söder. Sofo ligger iofs längst bort, men då är angriparna legio.

   Radera
  3. Pew, NOHO är inte att leka med.

   Radera
 3. Hela Sverige håller andan när dess navel fått "förträngningar"...
  Detta skrivit från en tidig nattbuss från Kinna (Mark) mot metropolen Göteborg!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Punkt.

   Mitt i all OS yra kommer danska venstre med påståenden om att Sverige håller på att bli som mellanöstern i aktuellt.

   Det hade varit sagolikt intressant med en artikel baserad på riktiga siffror som tar upp kostnaderna för invandringskalaset alternativt tar upp myten om att kritvita svenskar kommer vara i minoritet om 25 år.

   Radera
 5. Svar
  1. Kan väl beskrivas som extremt pinsamt, igen.

   Radera
 6. Snart kan du inte uppdatera längre då mobilmasternas backuper tagit slut...

  SvaraRadera
 7. :)
  Snart kommer bussarna vara de enda elektriska ljuskällorna medan de rullar förbi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men även bilbränderna. Eller var det i Göteborg det? Eller i Kanada???

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Carbecue har ännu inte blivit populärt på söder utan det är mer inne i förorterna.

   Radera
  4. Svindyra men "MILJÖVÄNLIGA" Teslor och BMW I3 som bl.a leasas av ETC brinner dåligt! De drivs ju inte av lättantändliga flytande fossila bränslen...
   ;-)

   Radera
  5. @Bengt
   Du vet väl att batterikylningen i elbilar sker medelst synnerligen lättantändlig olja?
   Elbilar brinner som f-n. Och länge.

   Radera
 8. Ang tillägg 2 menar du att de kommer att åtgärda problemet med biogasgenererad el?

  SvaraRadera
 9. Jag bryr mig inte – jag kollar på Mellon :-)

  SvaraRadera
 10. Var det mello ikväll?

  SvaraRadera
 11. Men vad gör MSB och Punkar-Danne?

  SvaraRadera
 12. Hoppas de trevliga marockanerna på medis inte blev drabbade.

  SvaraRadera