Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2018-02-13 12:59

Podcastintervju med mig - föreläsning i Lilla Edet

Bokpodcasten Bokbanditerna har gjort en podcastintervju med mig. Den finns nu publicerad på nätet. Nytt på litteraturfronten är också att jag kommer hålla en författarföreläsning i Lilla Edet den 28:e mars. Se som vanligt min kalender för framträdanden. Härnäst står Skövde på tur den 19:e februari.
Några av mina böcker.
Intervjun hos Bokbanditerna kändes bra och omfattande när jag gjorde den, men jag har förstås inte lyssnat på den och vet inte vad som klippts bort eller hur den är klippt. Ni kan lyssna på den här.

Jag kommer hålla en författarföreläsning på biblioteket i Lilla Edet klockan 18:00 den 28:e mars. Innan dess hittas jag i Skövde, Ronneby, Karlshamn, Stenungsund och senare i Åmål. Till hösten även i Kalmar.

Många undrar när jag ska föreläsa i deras kommun, och svaret på det är när jag blir inbjuden. Vänd er lämpligen till ert bibliotek med en önskan om en författarföreläsning.  
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

21 kommentarer:

 1. Lite kuriosa: Lilla edets kraftverk har en sällsynt Lawaczeckturbin i drift, intressant om man är vattenkraftsintresserad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkningarna på gamla ASEA märkplåtarna,där har vi något som snart plockas bort...vi bor ju i sverige.

   Radera
 2. Lilla Edet - det går bra nu :P

  SvaraRadera
 3. Spännande att se om nån kan få det här inlägget att handla om invandring.

  "Lilla Edet ja, en av de sista svenska bastionerna, blaha blaha, det var bättre på Brantings tid, ryska sågfilare fick lära sig att veta hut minsann".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är detta en utmaning?

   Radera
  2. Ja.

   Här kan du f ö se Teletubbies dansa till lite redig musik:

   https://www.youtube.com/watch?v=9HJLkf3fLuY

   Skippa det trötta introt bara.

   Radera
  3. @Ben!

   Fakta:
   Lilla Edet är en bruksort i Götaälvdalen. Ungefär halvvägs mellan Göteborg - Trollhättan (Stora Edet)

   I valet 2014 fick (SD) i valet till Riksdagen 22,73% och blev näst största parti efter (S)
   I region (VGR) och kommun fick inte SD lika många röster men blev ändå näst största partiet i kommunen.

   http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/kommun/14/62/index.html

   Kommentaren flyttad då den var ett svar till @Ben Dover

   Radera
  4. OK, det är naturligtvis elefanten i rummets fel att vi inte har råd att ge ubermench som Lars konstnärslön så han kan resa runt och besöka vilket bibliotek han vill när han vill.

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Dömd pedofil I lindesberg får 4 månaders fängelse och 800 kr i böter betalt av beottsoffren och kan sen söka nästa offer. Sverige är fantastiskt, speciellt för brottslingar som gillar småflickor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vad har det med inlägget att göra? Försvinn någonstans.

   Radera
  2. du gillar pedofili tydligen

   Radera
  3. förövrigt är ditt inlägg idiotiskt ingen som bryr sig..däremot bryr sig folk om småflickor blir våldtagna...

   Radera
  4. "du gillar pedofili tydligen" måste vara det mest korkade försök till förolämpning jag läst på länge. Du går in på någon annans blogg och skriver saker som är helt off topic, och när detta påpekas så kallar du bloggägaren för pedofil (eller att han gillar pedofili). Antar det är därför Lars inte orkar bemöda sig att svara ens. Att han inte bannat dig är ett under i sig.

   Radera
  5. dU ÄR SÅK ORKAD FIMMS INTE ENS ORD

   Radera
  6. BLAH BLAH BLAH D7U KAN INTE ENS FATTA DE ENKLAA MIDDTAVELSER JAG GETTT

   Radera
  7. "du gillar pedofili tydligen", helt utan stor bokstav eller skiljetecken, kan kanske vara den bästa och mest universella comeback jag sett på länge.

   "Jag tycker att biståndsmålen bör höjas till 1% av BNP"
   Jaha!?!? du gillar pedofili tydligen

   "Jag tycker det är märkligt att vissa landsting kan dras med massiva budgetunderskott år efter år."
   "du gillar pedofili tydligen"

   Radera
 6. OW W8 A MINUITE I HAVR TO BE A RUUSSIOSN TROLLL CA7USE EVERYONE NOT AGRRING TO THE PEDHOPLILR AGRNDA HAS TO BR A RUSSIAN TROLL

  SvaraRadera
 7. Bara f;r duu gillar pedifiler g;r det inte dig till en bra m'nniska, Alla peofiler 'r och kommer snart bli [talade.....

  SvaraRadera
 8. O my god here is the nothingburger I am so intimidated....

  I can=t stand it.....

  It is the nothing burger again... waaaaaaa


  Horrible with people who can think for themselves..... horrible horrible....


  Let eeryone be moroic like the other morons.... and lets inject all children with things we have read nothing about and not even once read bipacksedel about that is really smart @[email protected] Lets be real smart... huh huh moronic srupid twats

  SvaraRadera
 9. @ frihet du kanske har en sån där begåvningsutmaning som Lars pratar om? Vem har sagt att jag låtit testet påverka hur jag röstar? Jag matar trollet inser jag nu. Suck.

  Lars, du har många strängar på sin lyra och verkar vara iaf lite kluven i dina värderingar av inläggen att döma. Därför skulle det vara intressant att se hur du placerar dig i ett test liknande det som finns ovan.

  SvaraRadera