Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2018-02-19 09:49

Påminnelse: Föreläser på Skövde stadsbibliotek 18:00 idag

En kort påminnelse om att jag - givet att trafikläget samarbetar i lätt snöfall - föreläser och signerar böcker på Skövde stadsbibliotek klockan 18:00 idag. Vi ses där! Nedan hittar ni även en ny recension av Höstsol.
Skövde. Arkivbild, visar vare sig stadsbiblioteket, själva staden eller aktuellt läge.
Klockan 18:00 - 19:00 håller jag en författarföreläsning på Skövde stadsbibliotek. Därefter signerar jag och säljer böcker. Vill du köpa böcker tar jag Swish och jämna kontanter, men inte kort. 50:- SEK per pocket, 100:- SEK för ljudbok på plastskiva, 200:- SEK för inbunden och 400:- SEK för inbunden Midvintermörker (tar med tre av de fem ex jag fått fatt på).

"Lars Wilderäng tar befälet över berättelsen redan från första raden och sedan lämnar han inte tillbaka det förrän sista sidan är läst. Det härliga drivet skapar han genom att boken är välskriven, realistisk och spännande."
I övrigt sitter jag och slutredigerar uppföljaren till Höstsol. En bok som om möjligt blir ännu bättre och som mina testläsare har lämnat extremt trevliga omdömen kring, t ex Magnus "Morgonsur" Ernström:
"Boken är bitvis så spännande att jag nästan trodde jag var med. Det här blir riktigt, riktigt bra, det."
Uppföljaren kommer i augusti, liksom pocketversionen av Höstsol. Så vill ni läsa Höstsol över sommaren är det inbunden eller e-bok som gäller.

Oavsett så ses vi i Skövde ikväll!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer: