Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2018-01-22 13:14

Påminnelse boksignering Umeå tisdag 23:e januari

En kort påminnelse. I morgon tisdagen den 23:e januari 2017 klockan 17 - 18 signerar jag böcker hos Akademibokhandeln MVG i Umeå. Ja, Umeå. Så nu har ni chansen att komma förbi, få en signatur i en bok eller bara säga hej.
Ska försöka fylla på med bättre foton från norra rikshalvan.
Akademibokhandeln MVG ligger centralt i Umeå, på Kungsgatan 54.

Jag finns där mellan klockan 17:00 och 18:00.

Kom gärna förbi, vem vet när jag släpps ut i friheten norr om Dalälven härnäst - okej, ca en gånge om året - har ju framträtt offentligt i Ljusdal, Gävle, Härnösand, Älvsbyn och Ockelbo sedan 2012. Nu är det Umeås tur.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Glöm inte att vinka till lokalbefolkningen bara. Det är inte så ofta de får se nån som bara har fem fingrar på varje hand, och dessutom utan simhud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär som dit organ, det är få som har alla könssjukdomar och fortfarande har den fastsittande på kroppen.

   Radera
  2. Det är i Skellefteå dom syndromen börjar visa sig, ytterligare 10mil norrut. Skellefteåsjukan, en följd av många års hård inavel...

   Radera
  3. http://www.you-can-be-funny.com/images/finger79.jpg

   Radera
 2. Rekommenderar SJ Norrlandståg och 1:a klass singelkupe!
  Det är kontemplativt att åka tåg!

  SvaraRadera
 3. Hur ligger du till med uppföljaren? (Jag såg att du rel nyligt sa att du skrivit klart, är det "råkopian"?)

  SvaraRadera