Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2018-01-25 14:15

Ordna lägre ränta med MittBolån innan nya amorteringskravet

Detta inlägg är reklam för MittBolån.

Det nya skärpta amorteringskravet börjar gälla den första mars i år. Vill du slippa det skärpa amorteringskravet kan det vara lämpligt att ordna ett nytt bolån eller förhandla om ditt lån till ett med lägre ränta nu. Efter första mars kan de med en hög belåning i relation till sin inkomst riskera att drabbas av det nya kravet om de vill lägga om lånen. De riskerar att bli inlåsta hos sin bank eftersom ett bankbyte kan betyda högre amortering. Compricers tjänst MittBolån hjälper dig att förhandla om ditt nuvarande lån eller att teckna ett nytt lån med den bank som ger dig bäst ränta.

Tjänsten MittBolån är gratis för dig och allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och skicka in din ansökan, så kontaktar en personlig handläggare dig.

Efter en kreditförfrågan kontaktar vi bankerna och tar fram det bästa erbjudandet för dig.
Det är helt kostnadsfritt för dig och ansökan är inte bindande.

Även om du inte riskerar att drabbas av det nya amorteringskravet finns det ingen nedsida med att testa tjänsten. Är du inte nöjd med de ränteerbjudanden du får är det bara att tacka nej.

Du anmäler dig här.

Detta inlägg är reklam för MittBolån.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Jag signade upp mig, vet du hur de tjänar sina pengar? Är det jag eller banken som jag flyttar till som betalar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Senast jag använde dem så var det banken som betalade.

   Radera
  2. Stod i deras frågor och svar att banken betalar en förmedlingsprovision till dem för genomförda förmedlingar.

   Allt som blir bättre än 1.6% och där man slipper omförhandla rabatten varje år och lyssna på ett evigt dravel om försäkringar hit å dit. Börjar bli trött på Nordea som vägrar lägga upp ränterabatten på samma datum på lånen så varje år "missar" dem att lägga rabatten på båda lånen och man får alltid ringa in och påminna dem igen.

   Radera
  3. Naturligtvis så är det du som betalar i slutändan, utan deras provision så hade banken kunnat ge dig ännu lägre ränta ifall du orkat förhandla själv.

   Radera
 2. Var inte FI jättetydliga att man skulle kunna lägga om sina lån utan förändrade amorteringsvillkor även efter införandet?

  SvaraRadera
 3. Hur går det? Lyckas de komma under landshypotek som har 0,99% på 1år för belåning under 50% ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips där!

   Dessutom verkar de öppna för ännu lägre räntor om man är duktig på att förhandla
   "Med en individuell bedömning, kan din ränta både bli högre eller lägre än den som visas i tabeller."

   https://www.landshypotek.se/rantor/bolan-rantor/

   Radera