Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2018-01-11 19:45

Mina noveller Berget och Oscar finns hos Storytel

För er som ännu inte läst dem, så finns mina noveller Berget och Oscar nu på Storytel om ni redan är kunder. Annars kan ni köpa dem som e-noveller direkt från bloggens butik eller hos exempelvis Adlibris där Berget kostar 18:- SEK och Oscar 18:- SEK.
Du behöver aktivera att rena e-böcker visas för att Berget och Oscar ska synas för dig hos Storytel.
Som ni säkert märkt ligger bloggen lite grann på sparlåga sedan några veckor. Det beror på att jag har en deadline och håller på att skriva klart Höstsols uppföljare. Ibland fungerar inte ens åttiotimmars arbetsveckor, utan man måste dra ner på något.

Så länge kan ni förstås läsa mina noveller Berget och Oscar, som nu finns som e-böcker hos Storytel. De går också köpa för nedladdning i bloggens e-novellsbutik eller hos exempelvis Adlibris där Berget kostar 18:- SEK och Oscar 18:- SEK.

Novellerna finns också att läsa hos Nextory, men än så länge inte hos Bookbeat.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. På tal om Ryssland - Socialdemokraterna vill inte vara sämre än Putin:

  http://cornucopia.cornubot.se/2018/01/anonyma-meddelandetjanster-nu-forbjudna.html

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/s-forslag-sverige-bor-forbjuda-oregistrerade-kontantkort-till-mobiler

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innebär det att kriminella ska be nån Rumänsk uteliggare att köpa ett kontaktkort och tanka på för ett år för att sen kunna surfa/ringa anonymt? Lysande Sikkan.
   Glöm inte att om man nekar utländska uteliggare att köpa kontantkort så är man rasist...

   Radera
  2. Det kanske är en plan för att göra det svårare för papperslösa att skaffa mobil?

   Radera
 2. Breaking, Liberalerna helt efterblivna vad gäller försvaret... fler Patriot!!! lär knappast ha undgått herr bloggarjäveln. Fler värnpliktiga ska rädda landet dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, har du lank?

   Radera
  2. Vet inte om man får länka till dom där tidigningarna här men rubriken är "Liberalerna: Dubbla antalet värnpliktiga och köp fler Patriotrobotar". Googla istället :).

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla mina böcker finns som både talbok (=biblioteken för personer med synutmaning) och som ljudbok (intalad av professionell skådespelare). Mina e-noveller finns inte som detta, då det kostar mig kanske 15-20000 att få dem inlästa, vilket det inte finns någon ekonomi i.

   Radera
 4. Som nyfiken fråga då, av 20000 skr, hur mycket är skådespelar arvode och hur mycket är administration/produktion? Tänker att det kunde ju testas möjligheter för "fans" att läsa in materialet? Alltså möjlighet att på något vis dra nytta av intresserade människor som av ren glädje bidrar? Jag menar se undertexter som exempel där intresserade människor gör stora insatser ibland utan uppenbar ersättning. (Vissa gör det förstås för att stödja piratmaterial på vilket de tjänar annonsintäkter, men iaf...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja. Om jag själv lever på det kan jag väl inte förvänta mig att folk ska jobba gratis åt mig? Det finns tillräckligt mycket "erbjudanden" om att jobba gratis inom media och kultur.

   Mycket av kostnaden är overhead, Berget och Oscar är noveller och tar inte lång tid att läsa in. Men overheaden är i princip samma som för en fullängds bok (som kostar 50-100kkr att läsa in). T ex har man producent, inläsare och korrlyssnare (ja, en som följer med och hela tiden kontrollerar att inläsaren läser det som faktiskt står i texten och säger till om det blir fel, så det får läsas in igen). Den rörliga kostnaden är kanske en timme x3 personer, men få ställer upp på bara en timmes arbete, så i praktiken kanske det är en heldag dvs 24 arbetstimmar för en inläsning. Plus overhead.

   Radera