Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2017-12-06 09:21

Stjärnklart finns nu på finska

Min första roman i Stjärnklarttrilogin, Stjärnklart, finns nu att köpa som finsk översättning. I Sverige kan du köpa Tähtikirkas inbunden för 203:- SEK hos Adlibris.


Uppföljarna Stjärnfall och Stjärndamm är också sålda till Finland och kommer ut längre fram.

Som författare är utgivningen i Finland extra kul, eftersom det finska förlaget läst alla tre originalen från pärm till pärm på svenska och ändå köpte in dem. Normalt är annars att agenten bara ger en pitch, synopsis och ett engelskt översatt utdrag på några kapitel, vilket kan göra boken svårbedömd.

Det finska förlaget marknadsför boken med 110 000 sålda i Sverige, men det är en siffra från förra året. Aktuell siffra är snarare 140 000 - 150 000 ex.

Sedan tidigare finns Stjärnklart även i Polen, där den heter Rozgwieżdżone niebo, och också finns som ljudbok. Även uppföljarna kommer publiceras på polska.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Släng in lite tysk anknytning i dina kommande böcker och du skall se att den tyska marknaden öppnar sig!
  Se bara på exv. "Wallander" och "Johan Falk" som när de gjort detta fått uppmärksamhet och ekonomiskt backning.

  SvaraRadera
 2. Perfekt till #Finland100

  SvaraRadera
 3. Grattis Lars! Jag brukar säga som man bäddar får man ligga... :-)

  SvaraRadera