Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2017-12-16 11:26

Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12

En kort påminnelse om att jag signerar böcker i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndagen den 17:e december. Tider och platser är först 12:00 - 13:00 i Akademibokhandeln Nordstan precis vid Brunnsparken, och sedan 14:00 - 15:00 på Akademibokhandeln i Kungsmässan i Kungsbacka. Passa på att få dina signerade julklappar. Vi ses där!
Boksignering.
Detta är min sista signering i julhandeln. Höstsol är nu inne på sin fjärde tryckning, vilket är riktigt kul. Tack till alla som köper och rekommenderar.
Fjärde tryckningen.
I januari dyker jag upp i Umeå den 23:e januari och signerar böcker hos Akademibokhandeln MVG klockan 17:00 - 18:00. 

För övriga framträdanden se i vanlig ordning min kalender. Det blir bland annat öppna föreläsningar i  Skövde, Karlshamn, Åmål, Stenungsund och Ronneby, plus slutna framträdanden för företag eller organisationer.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Från bokraschen till bokruschen! 😀

  SvaraRadera
 2. Har i dagarna börjat lösa "Höstol" vilket kommer att bli mellandagarnas tidsfördriv!

  IMHO:
  Det är dags att du börjar hålla igen på kommentarsflödet "Kuckeliku". Det känns som att varannan kommentar på bloggen är från dig numera. Jag läser oftast kommentarer och gillar inte när vissa kommentatorer återkommer alldeles för ofta. Det gör sannolikt inte heller Cornu.
  IMHO

  SvaraRadera
  Svar
  1. I jämförelse med dig skriver Kuckeliku inget i kommentarsfälten alls.

   Radera
  2. Det där var inte ett dugg roligt, Handsvada. Du har redan skrivit minst fjorton kommentarer idag och börjar kännas som en ny Skepparen.

   For your information: Handsvada upprepade alltså bara några vänliga uppmaningar från mig till honom som jag skrev för någon timme sedan, men har fräckheten att låtsas att det är jag som babblar för mycket, genom att byta ut hans namn i det jag skrev mot mitt.

   Radera
  3. Som tur är så är vissa kommentarer märkta med en ikonisk luva, så man kan bara scrolla förbi dem.

   Radera
 3. Oj! :-o
  14 kommentarer.. Jag har inte räknat.

  Men skulle det inte vara möjligt att införa en räknare som maximerar antalet kommentarer till säg 5 per löpande 12-timmarsperiod...

  Ibland kommenterar jag mycket, ibland som när jag nu kommit hem från "Konsum-Hades" lite..
  Och jag kommenterar nog inte mest. Det finnas andra som kommenterar mycket och inte med namn utan med nick och avatar, vissa med sådan liknande "Adolf" och skriver mycket om läder...

  Roligt att mitt tips om hyrköp för unga under 35 i Barkarbystaden blev en egen tråd!

  MvH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du har en förskräcklig skrivklåda kan du pröva med att sprida dina kommentarer på fler bloggar mm. Det finns sannolikt gott om bloggar som gärna vill ha fler kommentarer.

   Radera