Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2017-12-24 15:00

Men God Jul då!

Jaha, så nu sitter ni där så här klockan exakt 15:00 och alla ska se på Kalle Ankas Julafton. Vilket förstås är ett perfekt tillfälle att tjuvkika på mobilen lite så där diskret, vilket jag också normalt ser då webtrafiken på bloggen denna årets tredje lägsta trafikdag tar ett skutt då. Årets viktigaste fråga kan ni besvara nedan - öppnar ni julklapparna före eller efter Kalle?
Men God Jul då!
Så God Jul på er alla, som prioriterar att läsa detta blogginlägg istället för att titta på Kalle.

Ni kan ju alltid svara på nedanstående enkät så länge.
Ho, ho, ho!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

13 kommentarer:

 1. God jul då! Tomtar som troll. :)

  SvaraRadera
 2. God jul Lars! Gör en poll för att kolla hur många som likt mig fick höstsol i julklapp. Med hopp om julefrid på gården!

  SvaraRadera
 3. Julklappar och dito firande avskaffades efter att ungarna blivit vuxna och utflugna... Och jag är fullkomligt tillfreds därmed!

  SvaraRadera
 4. Jag missade Kalle i år. Några julklappar fick jag inte heller, men jag vet ju vad det beror på… God jul!

  SvaraRadera
 5. Barnen i sällskapet är nedskickade i källaren där 75 tums kurvad platt-TV visar just Kalle.

  Övriga dricker glögg och genom panoramafönstren anas i regnandet Varbergs fästning...

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Tredje lägsta trafikdag? Vilka dagar är lägre? Midsommar, gissar jag, och kanske nyår?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nyårsafton och midsommarafton.

   Radera
 8. God jul Conucopia? och alla andra. Såg på ett annat blogginlägg under Kalle istället för detta och skrev en kommentar där.

  Julklappar skickade i god tid till barnbarnen och i år hinner vi inte träffa dem under julhelgen. Blir ändå snart när kattvakt kommer åter från Filippinerna.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 9. För norska försvaret kom tomten före Kalle http://defence-blog.com/army/norway-to-receive-k9-thunder-self-propelled-howitzers.html

  SvaraRadera
 10. God Jul! Saknar något i stil med förra årets julhälsning på Youtube. Garvar fortfarande när jag tittar på den :)

  SvaraRadera