Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2017-12-20 16:16

Lillejul: 15 signerade inbundna Midvintermörker på lager

Dags för en liten lillejul. Jag fick just in 15 stycken olästa, oöppnade förstautgåvor av inbundna Midvintermörker, som ett antikvariat hade köpt på en lagerdumpning. Dessa säljes nu av mig till överpriset 450:- SEK styck, inklusive signering och leverans. Hör av er om ni är intresserade.
True story.
Istället är nu de sista exen av Midsommargryning på inbundet strax slut hos författaren efter att ha varit slut centralt och i butik i några år. Ett enda exemplar till salu finns kvar här i arbetsrummet, men jag tror även jag har fyra exemplar i Stockholm, men dit ska jag inte på några veckor.

De inbundna Midvintermörker har något gulnade sidokanter på grund av lång förvaring i svalt utrymme, men är i övrigt i prima skick.

Ja, priset 450:- SEK är högt, men jag har inte direkt bråttom att bli av med dessa 15 ex, då jag ständigt får förfrågningar om inbundna böcker som annars är slut.

I teorin kan böcker jag postar i morgon vara framme på fredag, men givet att det är tjocka kuvert och PostNord kan inga garantier ges.


Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar