Cornucopia?

Aktuellt

Extra Revolut-kort som säkerhet på restaurang - få 200 kronor om du blir kund

Detta inlägg innehåller reklamlänkar för Revolut. Om du som tecknar dig för ett Revolut-kort via denna länk får du som ny kund 200:- SEK i...

2017-12-07 18:28

Höstsol nominerad till Stora Ljudbokspriset

Min senaste roman Höstsol har nu nominerats till Stora Ljudboksprisets juryfinal i början av mars. Jurygruppen i kategorin kommer nu lyssna på romanen och övriga nominerade, och utse en vinnare.
Jag har alltså tillsammans med inläsaren Niklas Engdahl fått min senaste roman Höstsol nominerad till juryfinalen i Stora Ljudbokspriset.

Juryns ordförande är bibliotekarien och programledaren Marcus Biderholt, som tillsammans med recensenten Magnus Utvik, fd programledaren Marianne Rundström, deckarakademiens hedersledamot översättaren, kritikern och spänningslitteraturexperten Maria Neij och skådespelaren Björn Kjellman kommer välja vilken bok som vinner priset.

Övriga nominerade titlar är Pappas pojke av Emelie Schepp, inläst av Gunilla LEining, Häxan av Camilla Läckberg, inläst av Katarina Ewerlöf, PRästens lilla flicka av Susan Casserfelt, också inläst av Katarina Ewerlöf och Tryggare kan ingen vara av Dag Öhrlund, inläst av Stefan Sauk.

Vinner kommer Prästens lilla flicka göra, alternativt Tryggare kan ingen vara. Jag får åtminstone en inbjudan till galan.

Ett stort tack till alla läsare som röstade på boken, så den nominerades till juryfinalen. Kärlek!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Gratulerar till nomineringen, jag har köpt och läst den inbundna boken, spännande läsning.

  SvaraRadera
 2. Stora ljudbokspriset. Vilka andra är nominerade ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Totte bakar", Guru Grath Sahib och Säffles telefonkatalog i 1983 års utgåva.

   Radera
  2. Står i blogginlägget ovan. Alternativt kan du klicka på länken.

   Radera