Cornucopia?

Aktuellt

Anmäl dig till Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen . Om du mailar [email protected]se och uppger CORNU eller anger CORNU i kontak...

2017-11-21 11:07

Vinterrea hos Hotels.com (reklam)

Om du inte fattar det är det här inlägget reklam för Hotels.com.

Dags att boka upp boenden för vintern, julen, nyår, semester och affärsresor. Själv använder jag Hotels.com, vilket ger möjligheten att samla bonusnätter ovanpå diverse hotellkedjors egna program (som man drar kortet upp kortet för i receptionen).

Hotels.com kör just nu en rea med upp till 40% lägre priser. Håll till godo. För att ta del av erbjudandena, klicka på reklamen nedan.
Om du inte fattar det är det här inlägget reklam för Hotels.com.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Efter att ha varit på motorcykelsemester i Polen där vi natt för natt bokat hotell med både Hotels.com och Booking.com så har jag två synnerligen omfattande reflektioner. Den första är att åtminstone på denna resa, var booking billigare på samtliga orter än hotels.com med undantag av en (i närheten av gdansk om jag inte minns fel). Då passade vi på att boka med hotels.com. Efter 30 körda mil så snurrade vi länge och väl för att hitta hotellet. Det fanns inget hotell på gatuadressen. Vi frågade på några barer och de kände väl till adressen, men inte hotellet. EFter att ha köat till Hotels.com kundtjänst i en dryg timme så var slutsatsen att Hotels.com varken kompenserar eller gör dylikt utan kan ordna ett hotell 2 mil bort till samma pris (lustigt, för vi bokade ett hotell i en stad men de ville då skicka ut oss på vischan för att det var enda de hittade till samma belopp). Efter detta missöde har jag valt att aldrig, ALDRIG boka med hotels.com igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar verifiera med google earth och eventuellt street view att hotellen finns, hur hotellet ser ut, hur parkering ser ut, vad som finns i närheten, etc.

   Radera
 2. Kan du säga vad du tjänar på ett dylikt inlägg. Är det i storleksordningen 100-lappar eller 1000-lappar?

  SvaraRadera
 3. Var inte mycket till rabatt, jämförde med Agoda som visade sig har ett lägre pris på de objekt jag såg på.

  SvaraRadera