Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2017-11-28 14:40

Regeringspartiet Miljöpartiet infiltrerat av Putinregimen - på högsta nivå

Birger Schlaug skriver på sin blogg att Miljöpartiet på högsta nivå har infiltrerats av Putinregimens diktatur. Det sitter alltså personer på högsta nivå i partiet och därmed svenska regeringen som går diktaturen i Kremls ärenden.
Miljöpartiets trikolor.

"Detta är samma person som tidigare i medieartiklar anklagats för "otillbörliga kontakter med främmande ambassad" - uppgifter som Pernilla Stålhammar nu skriver härrör från henne. Partiledningen har (avslöjar Aftonbladet) uppmanat riksdagsledamöter att inte prata om detta vare sig utåt eller inom gruppen.

Nu handlar det alltså inte enbart om en tjänsteman i partiet utan om flera personer "på höga positioner" som också uppges ha kontakter med Ryssland.

Med höga positioner kan väl snarast menas personer i kretsen statsråd, statssekreterare, partiledning, gruppledare i riksdagsgruppen eller motsvarande i MP:s Stockholmsavdelning - det är i provvalet till Stockholms riksdagslista som Pernilla Stålhammar syftar på när skriver att hon motarbetats.
Partiledningen tycks medvetet valt att mörka.Varför? Vill man skydda partiet, sin utrikespolitiska talesperson eller enskilda beslutsfattare på höga positioner?"
Diktaturens kreatur sitter alltså på höga positioner i åtminstone det ena regeringspartiet, som mörkar detta och lagt locket på. En hel del av den genomförda splittrande politiken och motarbetandet mot svenskt försvar och samarbetet med våra demokratiska grannar får här sin förklaring. Syftet för Kreml är att skapa maximal splittring i Sverige, öka interna konflikter i Sverige och minska svensk försvarsförmåga, försvarsvilja och försvarssamarbeten med andra demokratier.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

87 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Roligt att du tar det här på allvar! Det handlar uppenbart om en mindre mentalt frisk partiföreträdare som drivs av hämndbegär och/eller en lust att peta bort några konkurrenter. Hon lär dock vara ganska körd efter sin Facebookpostning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. och du tycker inte att den politik som miljopartiet fort ar direkt svenskfientlig?

   Jag lever lite efter rattesnoret att man som politiker skall gora vad som ar bast for Sverige, det verkar ju vara det sista miljopartiet bryr sig om.

   Skulle dom vara infiltrerade av ryssland sa faller ju alla bitar snabbt pa plats :)

   Radera
  2. Ja. Då förstår man ju samtidigt varför dom är så liberala till invandring. Det förstör ju Sverige. Ryssland själv har väl i stort sätt noll tolerans till detsamma. Rätt logiskt. Ett land som slits isär inifrån och man kan bara se på. Sedan utan något militärt försvar.

   Radera
  3. Dessutom att legalisera cannabis.

   Radera
  4. @Nils
   Glöm inte att de även vill uppmuntra våra barn att byta kön, med början i förskolan: " skolan har ett uppdrag att motverka traditionella könsmönster " https://www.skolverket.se/skolutveckling/vardegrund/jamstalldhet

   Radera
  5. Destabilisera, dekonstruera och göra människor totalt vilset snurriga så att de till slut inte på vilken fot de skall stå för att inte dra på sig "vrede" från de "rätta"...

   Radera
  6. Nils Nilsson: MP som parti vill inte legalisera cannabis. Vilket är synd. Sverige har inget parti som förespråkar legalisering av cannabis vilket är ännu ett tecken på likriktningen i svensk politik. Samtidigt tuffar verkligheten på i vår omvärld. I USA legaliserar flera delstater och Kanada är på väg att göra detsamma. Även i Europa verkar den repressiva politiken ha nått en återvändsgränd.

   Anledningen till ovanstående är inte att regeringar har tagits över av haschtomtar, utan att den repressiva politiken har visat sig vara dålig. Dålig för både narkomaner och skattebetalare.

   Radera
  7. Sverige har inte heller nåt parti som förespråkar legalisering av t ex mord eller barnporr (eller tja, Piratpartiet var väl nära där).

   Tyder det också på likriktning av svensk politik?

   Radera
  8. Ben: Nu är du bara tramsig.

   Vi ser ingen global trend kring legalisering av mord, jag har aldrig hört någon förespråka det och jag kan inte komma på något rimligt argument för att göra så.

   De länder/stater som legaliserat eller avkriminaliserat cannabis har inte ångrat sig utan ser övervägande positiva effekter. En legalisering frigör polisiära resurser, drar in skattepengar och underlättar att hjälpa missbrukare. Att ingen i svensk politik (förutom ett par ungdomsförbund) förespråkar detta är märkligt. Narkotikafrågan är ett stort tabu i Sverige, och det baseras inte på fakta utan tro och känslor.

   Radera
  9. Det är ju helt sjukt. Att låta barn få byta kön. Vad vet man egentligen om sin sexuella identitet som tonåring. Mycket är rörigt i den åldern.
   Från 12 års ålder!
   Vissa politiker måste verkligen vilja göra detta land illa.
   http://www.friatider.se/12-ringar-ska-f-byta-k-n

   Radera
  10. @Unknown:

   Tramsig kan du vara själv:
   1. En av kandidaterna i det senaste polska presidentvalet propagerade för en legalisering av barnporr.
   2. Förespråkare brukar hävda att det förebygger verkliga brott dvs övergrepp på barn. Inte så olikt en del cannabis-legaliserares argumentation, egentligen.

   Sen det där med att "ingen ångrat" legalisering blir ju lite av ett moment 22. Om ingen legaliserat marijuana hade man ju inte kunnat dra nåt historiaargument och då hade du ju inte tyckt det var ett bra argument. "Det är ingen som ångrat att de förbjöd marijuana" bör man ju ha kunnat säga vid en tidpunkt i historien före den senaste legaliseringsvågen.

   Samma sak med barnporr, ingen har legaliserat det ännu, men blaha blaha det frigör polisresurser, man kan momsbelägga barnporrköp etc osv.

   Radera
  11. Plus, folk slutar ju uppenbarligen inte med barnporr för att det förbjudet, vilket i princip är ett argument som ofta används för cannabis. Lättare att hitta missbrukarna och behandla dem, osv osv.

   Radera
  12. @Ben Dover
   Är pedofili värre än mord?

   Det är tillåtet att rita en teckning som föreställer ett mord på ett barn idag. Jag kan även inneha bilder på ett riktigt barnmord utan att det är straffbart. Borde detta förbjudas?

   Med din logik (ovan) kan man säga att de som inte vill förbjuda detta är för att behålla "legaliseringen av barnmord"?

   De som argumenterar som du verkar ha en osund "hangup" på just sex, eller så är det bara ett osakligt sätt att slå någon i huvudet som man inte gillar.

   Radera
  13. För det första vill jag påpeka att jag enbart återger andras argument och ställer frågor. Inte någonstans har jag sagt att jag, personligen, är för eller emot legalisering av varken cannabis eller barnporr.

   För det andra så är det inte direkt ett argument att försöka misstänkliggöra folk genom att säga att "de som argumenterar som du är xx". Diskutera för all del själva argumenten istället.

   Din argumentation haltar dessutom, ett mord går inte att jämföra med barnporrinnehav. Istället är väl mord närmast att jämställa med ett faktiskt övergrepp, inte en bild på det.

   Försök igen.

   Radera
  14. "Din argumentation haltar dessutom, ett mord går inte att jämföra med barnporrinnehav. Istället är väl mord närmast att jämställa med ett faktiskt övergrepp, inte en bild på det."

   Que? Nu snurrar du väl till det rejält? Jag pratar inte om övergreppen utan om skildringar av övergrepp.

   Jag försöker igen.
   Jag vill inte att sex med barn ska vara tillåtet.
   Jag vill inte att mord på barn ska vara tillåtet.

   Jag tycker det ska vara tillåtet att rita en teckning som visar ett mord på ett barn.
   Jag tycker det ska vara tillåtet att rita en teckning på någon som har sex med ett barn.

   Vad tycker du?
   Svårt att hänga med?

   Radera
  15. Nej, det är väl rätt ideologiskt konsekvent i så fall. Ber om ursäkt ifall jag missförstod ditt tidigare inlägg. Jag kan nog hålla med om fin ståndpunkt dessutom.

   Radera
  16. @Ben Dover

   Ok :)
   Försök säga det högt i debatten ("Jag tycker det ska vara tillåtet att rita en teckning på någon som har sex med ett barn") så kommer många garanterat säga att du är för "legalisering av barnporr", vilket jag tycker att ett djupt ohederligt/ologiskt argument. Det var det som triggade mig. ;o

   Jag tar till mig det du skrev:
   "För det andra så är det inte direkt ett argument att försöka misstänkliggöra folk genom att säga att "de som argumenterar som du är xx". Diskutera för all del själva argumenten istället."
   Du har helt rätt. Ska undvika det.

   Radera
  17. Man behöver inte gilla allt som är lagligt! Speciellt när det gäller grundlagsskyddade rättigheter som tryckfrihet bör man ju vara extra försiktig med inskränkningar.

   Men visst har du rätt. Cannabis är ju samma sak. Dock håller jag inte med ursprungsskribenten "Unknown" om att detta skulle säga nåt särskilt om Sveriges debattklimat. Alla samhällen har sina, ibland ologiska, tabufrågor.

   Radera
  18. Jaså, Unknown är en haschtomte. Det är knappast mer knark världen behöver. Finns behov av det så är det i regel andra problem som ligger bakom, och då får man rikta in sig på att lösa dessa problem istället för att kringgå ett problem med ett annat problem.

   Radera
  19. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  20. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  21. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  22. Ja, en kan ju undra vem som är mest tomte egentligen när man postar 4 inlägg i rad med samma sak utspritt, ho ho ho

   Radera
 3. Splittring av landet genom en massiv och okontrollerbar invandringspolitik..
  Jo man tackar ja ! :-o

  Det var kanske också därför en viss högt uppsatt MP:are i mer än 10 år kunde vara "snaskig" mot MP:s kvinnor...

  Min kusins dotter satt ett år i MP:s ungdomsförbunds styrelse tyvärr..
  :-(

  SvaraRadera
 4. Här kan ni kolla hennes Facebookpostning:

  https://m.facebook.com/pernilla.stalhammar/posts/10155334955607547

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oavsett om det ligger någon sanning i beskyllningarna eller inte borde hon vara ganska körd som utrikespolitisk talesperson. ” Metoo” - anklagelserna mot f.d. sambon blir ju en snaskig en-partsinlaga. Hon ska naturligtvis anmäla till polis. I fallet med Ryssland borde partiet och Säpo gå till botten. I princip har hon påstått att främmande makt lagt sig i hennes egen provvalskampanj.
   Läs inlägget på fb- och begrunda. A

   Radera
  2. Hon har ju bara hakat pa Metoo vagen, lite nyfiken pa varfor det ar fel om det varit helt ratt for alla andra?

   Radera
  3. Låter helt otroligt. Grisig och våldsbenägen man, öh sex och kärlek (?) samt "utlandet", allt på halvdassig forumsvenska upplagt av en halvoffentlig person i det ledande skiktet av ett riksdagsparti.

   Radera
 5. MP, SD, Trump, SvT och vilka fler? Är det är dags och bli riktigt orolig nu? ... plus 40000 afghaner med okänd identitet...3000 IS-sympatisörer med okänt antal anhängare. Det är verkligen osäkert nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du glömde kultursidorna i Aftonbladet, de hade (har?) starka kopplingar till Kreml enligt en rapport tidigare i år.

   Radera
  2. Hamid-Heidari, jag känner inte till din identitet, men jag är inte så orolig för det. Det är dock lite oroande att du försöker blåsa upp IS inflytande.

   Radera
  3. SÄPO sa 2000 i somras så de är väl fler nu, http://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2017-07-03-sa-mycket-har-extremistmiljoerna-vuxit.html. De muslimska IS-anhängarna har säkert en familjemedlem eller vän som inte tycker det är fel med vad de pysslar med, lite som när nazismen växte fram på 30-talet. Så du som inte är orolifg, hur många tror du att de är?

   Radera
  4. Muslimsk extremist är inte samma sak som IS-anhängare. 2000 är inte samma sak som 3000. Ganska självklara saker om du frågar mig men jag antar att ideologi är viktigare än fakta för somliga...

   Radera
  5. Fakta från SÄPO, https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sapo-3-000-valdsbejakande-extremister

   När t.o.m vänsterns propagandaministerie tar upp det borde väl IS-kramarna i sverige börja ana att något är i görningen..?

   Radera
  6. Så nu likställer du inte bara våldsbejakande islamister med IS-anhängare utan påstår även att våldsbejakande kommunister och nazister är IS-anhängare? För att sedan slänga in något patetiskt försök att svartmåla alla som inte köper dina lögner som IS-kramare.. Antingen har du någon allvarlig kognitiv nedsättning, lider av psykisk ohälsa eller är så ideologiskt indoktrinerad att du inte längre kan tänka klart.

   Radera
 6. Afghanöverenskommelsen är i högsta grad destabiliserande för svensk ekonomi, rättsstat och sammanhållning.

  SvaraRadera
 7. Att skapa splittring, inre motsättningar och minskad försvarsförmåga har både S och alliansen lyckats med utan någon större rysk inblandning. Att infiltrera MP är inte nödvändigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Steffe

   Men antagligen vägen med minsta motstånd...begåvningsnivån verkar inte vara särskild hög...

   Radera
 8. Hej

  För 24 timmar sedan var det en påtaglig nöjd Fridolin på scenen.
  Sedan, bara några timmar kom ett välregisserat slag under bältet (samma ställe alltså där, enligt utsago från ett antal MP kvinnor, en riksdagsledamot från MP höll på hos kvinnorna).

  En blixt från klarblå himmel kan jag tänka mig det kändes söm...

  Det som ingen visste var att stormen som var in annalkande skulle utveckla sig till en orkan som antagligen kommer att utradera alla chanser vid kommande val.

  Inte att undra på att språkrören har tappat talförmågan och sökt skydd.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det inte kommer hända allt för mycket. DN har kört några artiklar senaste dygnet utan någon större påverkan.
   Strategin är nog att möta detta med tystnad, invänta julen och sedan är detta borta från dagordningen med betryggande avstånd till nästa val. De visste väl att detta skulle komma ut så då väljer man en tidpunkt då många tänker på annat.

   De senaste valen har dessutom väldigt många bestämt sig på valdagen så det kommer vara oerhört viktigt vad som sägs sista veckan i media oavsett om det är sant eller inte. Kommer nog komma en drös med olika Facebook och Twitter-drev helt enkelt.

   Radera
  2. Jag är inte så säker...vissa saker sätter sig fast i folks bestående minne.
   Och när barn på något sätt är inblandade så reagerar vi instinktiv.

   Radera
  3. Det kan bli smutsigaste valet någonsin med några lortiga karaktärsmord närmare slutet av valkampanjen.

   Radera
  4. Om man betraktar hur upptakten ser ut så blir det en mycket ovärdig valkampanj...

   Radera
 9. Den ledande miljöpartist som anklagas för att ha tungkysst en liten flicka är förstås också lite intressant. Gissningsvis betraktas det som någorlunda normalt beteende i kulturen han kommer från. Men även om syftet inte var sexuellt så går det att sprida sjukdomar också genom kyssar. Jag skulle bli jävligt förbannad om någon vuxen karl utsatte min lilla dotter för smittrisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, finns ju annars RFSU/RFSL:are som förespråkat att pedofili skall legaliseras..
   Och dessa har ju ett gott "anseende" till primaksrikande morotsrökarpartier på Södermalm som F!, MP o V(PK)

   https://www.dn.se/arkiv/inrikes/rfsl-saljer-sexbok-pederaster-och-pedofiler-far-tips-om-unga-pojkar/

   https://www.dn.se/arkiv/inrikes/nytt-lagforslag-forsvarar-pedofili/

   Själv skiter jag fullständigt i om någon är gay eller inte. Bara det INTE innefattar barn !!!!!

   Radera
  2. Helt apropå så undrar jag om det nuförtiden ses som normalt att tungkyssas med sina barn. Jag såg en karl med sannolika miljöpartisympatier tungkyssas med sin grabb i sjuårsåldern kanske. Är det bara i miljöpartiet sådant betraktas som normalt, eller har det större spridning?

   Radera
  3. Givet moderna svenskars sexuella beteenden finner jag det ganska orimligt att tungkyssas med sina egna eller andras barn. Den där tungan har normalt befunnit sig på och i många andra könsorgan. Äckligt är då bara förnamnet, enligt min mening.

   Radera
  4. "I kulturen han kommer ifrån"? Mannen ifråga är såvitt jag vet från Halland, Finns det extra många barnknullare där? Eller tillhör du den där skaran som önsketänkte att det bara måste vara Jabar Amin eftersom han var den ende svartskallen i hela partitoppen, typ?

   Radera
  5. Valkrets Stockholms Kommun. Där de är helt förryckta! 😉

   Radera
  6. Det är högst sannolikt Stockholm som är tungkyssarepicentrum i Sverige. Gissningsvis är tungkyssar mellan män alldeles normaliserat på Södermalm. Då är det inte så konstigt om inte heller ungarna kommer undan.

   Radera
  7. Troligen är miljöpartister i Stockholm extra depraverade. Jag minns någon historia från Grön Ungdom enligt vilken man mer eller mindre tvingas in i homoerotiska ritualer. Det borde tidningarna kanske skriva mer om, apropå sexuella trakasserier...

   Radera
  8. Nej, nu tänker du nog på fotbolls- eller hockeyklubbar.

   Radera
  9. Knappast. I "miljöpartiet" känner man sig extra kärleksfulla och man är i den sortens kretsar vanligen alldeles oförmögna att se skillnaden mellan kärlek och sex. "Kärleksprofeter" är ofta främst ute efter att få knulla alldeles ohämmat. Det är deras definition av kärlek.

   Radera
  10. Lite som att din mamma av naturliga skäl har svårt att skilja på "sex" och "arbete""?

   Fast varför skulle det tvunget vara en massa homoerotiska ritualer, i så fall? Det finns väl både män och kvinnor i Miljöpartiet. Fast det är klart, Schlaugs gamla bok "svarta oliver och gröna drömmar" får ju en helt ny klangbotten om uppgifterna stämmer, halva boken handlar ju om hur alla hans heterosexuella samlag till höger och vänster. Men det är alltså en täckmantel menar du?

   Radera
  11. Vi älskade på stranden som människor väl aldrig älskat förr. Som om någon utanför gav oss sin urkraft för att få bli född.
   Hon är vattuman.
   - Tvillingsjälar, sa hon.
   - Två eldar, sa jag.
   - Vi kan bränna varandra, sa hon.
   - Vi kan föröda vår omvärld, sa jag.


   För det första, ingen pratar någonsin sådär. Då skulle man ju skämmas ihjäl.

   För det andra blir det ju oerhört roligt om man tänker sig att det är typ Schlaug och Anders Nordin istället.

   För det tredje, vem fan bryr sig om stjärntecknet på nån man ligger med?

   Radera
  12. Maskros o hippiebarn inom MP bryr sig säkert om stjärntecken astronomi gata mm.. 😁

   Radera
  13. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  14. Tungkyssar låter som ett klart bevis på rysk påverkan. Vem har inte svårt att glömma Breschnievs bravader?

   Radera
 10. Har hennes Facebook-konto blivit kapat, eller?

  SvaraRadera
 11. "skapa maximal splittring i Sverige, öka interna konflikter i Sverige"

  Förklarar deras vurm för massinvandring, mångkultur och hbtqxyz+ alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, de är skickliga på att infiltrera diverse organisationer och myndigheter. Favoritvapnet är saker som egentligen är bra, dessa tar man tag i och överdriver så grovt att de istället bli direkt skadliga för samhället.

   Kvar blir då M och Alliansen, men de vill ju köra samma politik som MP, vilket då ger samma resultat: "maximal splittring i Sverige, öka interna konflikter"

   Det som är motsägelsefullt i Cornus vanliga resonemang är ju att även SD, som vill raka motsatsen inom alla de områdena, också styrs av Putin.

   Alltså finns det INGEN som kan rädda oss, måste vara en hemskt dyster världsuppfattning.

   För egen del så litar jag på att SD faktiskt gör det de säger och styr upp den här skiten bara de får chansen.


   Radera
  2. Alla kommunistiska organisationer har i alla tider ägnat sig just åt att "kapa" olika "svaga" naiva och godtrogna organisationer och använda dem och deras "nyttiga idioter" för sitt eget syfte...

   Radera
 12. "Nu handlar det alltså inte enbart om en tjänsteman i partiet utan om flera personer "på höga positioner" som också uppges ha kontakter med Ryssland."

  Måste säga att jag inte fattar det konstiga med att politiker i Sverige har kontakt med politiker i andra länder. Är det förkastligt generellt eller gäller det bara Ryssland?

  Det kanske finns något mer gravernade än så? (antar jag)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror väl helt på hur kontakterna ser ut, givetvis.

   Radera
 13. Det blir lite klarare om man läst de andra inläggen av Schlaug i samma ämne. Han anser alltså beskyllningarna som vettlösa, men såpass allvarliga att de måste leda till följder; för de anklagade eller den anklagande. Han tar alltså inte som Cornu ovan för givet att beskyllningarna stämmer, utan snarare tvärtom.
  Partiet tycker ju det här är så jobbigt att de vill tiga ihjäl det, vilket ju borde vara omöjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller så är hela grejen att den där Stålhammar är helt psykotisk. Schlaug har ju en historia av att både ljuga och förtiga lite som det passar hans syften så förmodligen är det mer spännande med en utflippad kärring än att en viss riksdagsledamot hållit på och antasta både kvinnor och barn i decennier med, vad det verkar, ledningens välsignelse.

   Radera
  2. Inget utesluter väl det andra.
   Det som förvånar lite är att en person som skriver en sådant FBinlägg kan vara utrikespolitisk talesman för ett riksdagsparti. Total brist på integritet, och dessutom vissa fraser som får en att undra om hon är lite efter eller om ett överromantiskt barn har skrivit.
   Detta hindrar givetvis inte att tjänstemannen ifråga kan vara spion, slusk, pedofil och frimärkssamlare, eller att Schlaug kan vara djupt oärlig. Det handlar ju trots allt om politiker i ett av Riksdagens slaskpartier som senaste åren inte direkt rosat marknaden vad gäller trovärdiga företrädare.

   Radera
  3. http://www.gronnystart.se/uncategorized/pernilla-stalhammar-riksdagsledamot-for-mp-och-utrikespolitisk-talesperson-har-passerat-gransen/

   Radera
 14. Har länge tyckt Miljöpartiet betett sig väldigt underligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När var de vettiga? Är inte underlighet och avsaknad av konsekvensanalys deras signum?

   Radera
  2. Det har tidigare varit någon slags konsekventa i det oborstade. MP idag är oerhört schizofrent.

   Radera
 15. I forna DDR fanns det också "oppositionsoartier"...
  Bara det att alla dessa gjorde och tyckte som SED...
  Alldeles oavsett..
  Stasi infiltrerade också och understödde den underjordiska oppositionen för att se skulle se bra ut och art de fick uppgifter "inifrån"
  Dessvärre för Stasi blev oppositionen lite för "frigående och självständig" och gled Stasi ur händerna... 😁

  SvaraRadera
 16. Jag är rädd för att i princip ingen miljöpartist (undantag Annika Nordgren) kan anses vara ett tillförlitligt vittne. Orsak: Deras egenartade verklighetsuppfattning och Messias-komplex - "vi vet bäst och vi skall frälsa världen, kosta vad det kosta vill. Alla som inte håller med oss är emot oss och är dåliga människor!"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar precis som alla andra politiker överallt nånsin?

   Radera
  2. Nej, inte riktigt. Extrempartierna på båda flyglarna är värst p g a Messiaskomplexet, som ger dem "rätt" att utrota meningsmotståndare - bildligen eller bokstavligen.

   Radera
  3. Per Bolund ger intryck av en kompetent person, det måste man kunna säga trots MP:s alla övriga brister.

   Radera
 17. Jag gissar på Fridolin, han är en orm.

  SvaraRadera
 18. Breaking news mina vänner!
  https://www.di.se/nyheter/uppgifter-regeringen-ger-gront-ljus-till-skarpt-amorteringskrav/

  SvaraRadera
 19. Först blir Miljöpartiet infiltrerat av islamister? Nu av ryssar? Vilka flera kan ha infiltrerat dem?

  Jag kan tillägga att jag blir inte förvånad det visar sig att allt detta är alldeles sant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske Nordkorea, såg nyss att de avfyrat ännu en robot.

   https://svenska.yle.fi/artikel/2017/11/28/nordkorea-har-avfyrat-en-ny-robot

   Radera
 20. Fascinerande hur snabbt du gör hennes ganska vidlyftiga anklagelser till en sanning. Oansvarigt skulle jag säga. Vi vet ju inte ens hur sanningsenlig hennes anklagelse är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vinner inte alltid genom att spela fair. MP och sosseriet skiter fullständigt i vad som är sant eller inte om de får chansen att trycka till sina motståndare. Dessutom har de hela MSM inkl. tvångsfinansierade SVT/SR på sin sida. Är något negativt för MP skiter jag därför fullständigt i om det är sant eller inte.

   Radera
  2. Ok, då får vi alltså svart på vitt att fake news inte bara kan lura folk utan att folk även medvetet sväljer dem om de passar in i den egna världsbilden. Osmakligt. Särskilt då denna blogg har så stort genomslag.

   Radera
 21. Se min Flashback tråd

  https://www.flashback.org/p62470709#p62470709

  SvaraRadera