Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2017-11-19 17:26

Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes

Så var det dags för ännu en homestylad lägenhet, där säljaren har god litterär smak, även om fotografen har utmaningar med detaljnivå och skärpa. Denna tvåa med passande kvadratmeterytan 69 m2 är perfekt för den unge kvinnan eller mannen som vill ha en lya på diskret avstånd från köttmarknaderna i centrala Göteborg. Den kan bli din för endast 4 195 000:- och då ingår hånglingsbar hiss upp till lägenheten.
Hångelavstånd till Magasinsgatan, där det till skillnad mot Söders uteställen alltid är fullsatt året runt.
Så behöver du ha en raggningspraktisk lägenhet istället för att sitta på Göteborgsområdets usla kollektivtrafik hem från krogen, så är ju 69 kvadratmeter i Vasastaden perfekt. Lägenheten har även kök med kyl, där du kan stoppa champagnen och frys där du kan förvara is åt ... ja alltså sånt man har is till. Det finns även ett badrum i lägenheten.

Du hamnar överst i huset, så du slipper störas av grannarna ovanpå och en hånglingsbar hiss tar dig upp till din våning.

Det finns också ett förråd i anslutning till köket där man kan förvara ... utrustning likt nuvarande ägare gör, utan att potentiella svärmödrar ska behöva se något.

För endast 4 195 000:- SEK och en månadsavgift på 3 151:- SEK är denna perfekta singellägenhet din. Sedan upplevde bilderna på mina böcker i den homestyleade lägenheten vissa utmaningar vad gällde detaljnivå och skärpa, även om det handlar om fyra signerade inbundna böcker.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

20 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mig att lägga ett bud på 1,5 Mkr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det 1,5 som är värdet på lägenheten. Hen blr ta ditt erbjudande för det kommer bara bli ännu värre

   Radera
 2. Finns det garderob där man kan förvara en sådan där uppblåsbar docka som i filmen där HON blir uppbjuden till HANS lägenhet och när hon öppnar en garderobsdörr... ? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med en sådan lägenhet behövs inget uppblåsbart...

   Radera
 3. Det är en stor utmaning att hitta spåren av den goda litterära smaken. Antar att de återfinns i den svarta hyllan i vardagsrummet? Ser ut att vara fyra varsamt utplacerade litterära verk där.

  Med denna (icke)observation av de efterfrågade objekten dyker frågan upp huruvida tipset kommit in??!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är läsare som placerar ut mina böcker avsiktligt i sina bostadsannonser. Så direkt från läsaren. Sedan kan mäklaren ibland brista i hur tydligt det blir på bild.

   Radera
  2. Jo misstänkte att det var exakt så!

   Radera
 4. Förutom "mäklarmöblering" med minimalistisk inredning, papegojstolar i köket etc. kanske det nya "heta" bland mäklarna är att medvetet ställa upp böcker av en känd västsvensk författare och tillika bloggare eftersom de lärt sig att detta drar besökare till annonsen...
  ;-)

  SvaraRadera
 5. Innehavaren verkar ha väldigt gott självförtroende då det står inte mindre än FYRA glas framställda till Pol Roger. Klart pluspoäng att ha kvalitetsbubbel och en oöppnad flaska men den ser inte vidare välkyld ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Killgissar att det är mäklaren som ställt fram, men jag ser din poäng.

   Radera
 6. 4,2 millar för 69 kvm i Götet...är det ett skämt, eller...? Sälj, ta pengarna och spring...

  SvaraRadera
 7. Storgatan 19... Är det inte där som den där tunneln kommer att gå in i berget? Mao snart en lergrop där. Grundvattnet lär ju försvinna, så om stenbaljan inte står på berg så välter väl den inom 10 år. Räkna med konkurs för BF. Ta pengarna å spring...

  SvaraRadera
 8. Bedrövlig listsättning och golvläggning. Om det råkar på att vara en firma som lagt golvet så bör det omedelbart reklameras. Trekantslist för att dölja dåligt grundarbete då var det nog bättre att inte göra något alls.

  Anslutningar mellan rummen täcks med en stor bred list som glepar 5mm. Givetvis ska läggningen samspela över rummen. I köket tycks man ha valt en annan typ av laminat.

  Väven som är uppklistrad i rummet har totalt oacceptabla bubblor och anslutningar.

  Köket här har man tydligen valt att behålla ljusrampen i taket och några av dom gamla skåpen modell 2005 och blanda det med nya köket. Eller är det kanske bara luckorna som bytts.

  Badrummet här är det några generalfel. Kaklet har valts utan hänsyn till eventuellt kap. Det blir en ful kap linje som blir tydlig när man kliver in. Klinkret har försökt sättas i en båge vid duschen utan att lägga ut klinkret för att se så att det inte blir en massa små pass bitar. Brunnen är styggt fogad runt om.

  Nej det mesta måste göras om för att det ska vara värt summan som begärs. Med priset kommer en förväntan på standarden.

  Det mesta tycks vara hemmapulat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha skarpa ögon där du.

   Men vad fan, silverfiskarna ska ju kunna springa in och ut så en liten glipa under hålkälen är väl inte fel?

   Mycket extrapyssel i badrummet där ja. Plus att brunnen verkar ligga lite mongo till? Bra fall ser det ut som MEN golvbrunnen ser ut att ligga halvvägs ner i fallet? Kan vara en synvilla dock.

   Radera
  2. Synvilla? Är det ett anat namn för en hushägring?

   Radera
  3. Får man fråga hur det ser ut i DIN lägenhet?
   Eller skall du ha en kopp kaffe?

   Radera
  4. Ja efter några år som arbetschef och mycket granskande av snickares och anläggares jobb så har man fått ett öga för hur saker och ting bör se ut en del kan tycka att man låter som en grinig gammal gubbe. Finns alltid dom som är MYCKET bättre. Men övning ger färdighet.

   Ja gällande fallet/brunnen så tycks fallet först och främst rinna ut mot tvättmaskinen längs väggen(det ser ut att ha runnit vatten som fått torka under tvättmaskinen). Lokalt runt brunnen ser det brant ut. Fog har tydligen brukats för att kompensera dålig kapning av plattorna.

   Kaklet ser jag vid lite närmare granskning sitter dåligt anslutet vid kryssen.

   Men gemene man ser det nog inte förutom att den kanske får en känsla av att det inte ser riktigt bra ut.

   Mnils:
   2 nybyggda fritidshus med genomgående god kvalitet samt en hyresrätt nybyggd med minst sagt dålig kvalitet. Klart vi ska ta en kopp kaffe.

   Erfarenhetsmässigt så ligger helhetsintryck i snygga genomtänkta linjer och detaljer det saknas definitivt i denna lägenheten.

   Radera
 9. Kan du fråga säljaren vart han skaffat hyllorna till köket? (De som är i vinklade) Får jag ett vettigt svar så köper jag ett ex av din nyaste bok som tack för hjälpen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boconcept Kiel. Oklart om de säljs fortfarande..?

   Radera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera