Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2017-11-22 13:20

Påminnelse: Föreläsning Karlsborgs soldathem ikväll 19:00

En kort blänkare och påminnelse. Jag håller en författarföreläsning på Karlsborgs soldathem inne på den öppna fästningen klockan 19:00 ikväll. Vi ses där!
Karlsborgs soldathem 2013.
Jag kommer också signera böcker, samt sälja böcker. Priset för inbundna böcker är 200:- SEK, ljudböcker 100:- SEK och pocket 50:- SEK. Är du anställd i Försvarsmakten får du rabatt på mina ordinarie bokpriser och betalar 160:- SEK för inbundet och 40:- SEK för pocket. Jag tar bara Swish eller jämna kontanter, inte kort.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt! Inte för att vara den, men är det verkligen lönt att åka till Karlsborg för att kränga böcker? Kan du söka EU-bidrag för landsbygdsutveckling för detta? Hur som, det vore i så fall mer välanvända skattepengar än bidrag till elcyklar.

    SvaraRadera
  2. AdLibris "pop-up-butik" på Magasinsgatan inne i Gbg tar 189:- för inbunden "Höstsol" och 55:- för pocket...

    Jag hoppas att du tog tåget till Skövde och sedan bussen till Karlsborg. Blir du sen där så får du hela resan gratis i förseningskompensation!

    SvaraRadera