Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-11-22 13:20

Påminnelse: Föreläsning Karlsborgs soldathem ikväll 19:00

En kort blänkare och påminnelse. Jag håller en författarföreläsning på Karlsborgs soldathem inne på den öppna fästningen klockan 19:00 ikväll. Vi ses där!
Karlsborgs soldathem 2013.
Jag kommer också signera böcker, samt sälja böcker. Priset för inbundna böcker är 200:- SEK, ljudböcker 100:- SEK och pocket 50:- SEK. Är du anställd i Försvarsmakten får du rabatt på mina ordinarie bokpriser och betalar 160:- SEK för inbundet och 40:- SEK för pocket. Jag tar bara Swish eller jämna kontanter, inte kort.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt! Inte för att vara den, men är det verkligen lönt att åka till Karlsborg för att kränga böcker? Kan du söka EU-bidrag för landsbygdsutveckling för detta? Hur som, det vore i så fall mer välanvända skattepengar än bidrag till elcyklar.

    SvaraRadera
  2. AdLibris "pop-up-butik" på Magasinsgatan inne i Gbg tar 189:- för inbunden "Höstsol" och 55:- för pocket...

    Jag hoppas att du tog tåget till Skövde och sedan bussen till Karlsborg. Blir du sen där så får du hela resan gratis i förseningskompensation!

    SvaraRadera