Cornucopia?

Aktuellt

BNP-prognos: -18% i svensk BNP under andra kvartalet - 100 000 offentliga jobb hotas

En enkel analys av svensk BNP för andra kvartalet 2020 landar på -18% i svensk BNP 0 jämfört med motsvarande kvartal 2019. Det innebär att ä...

2017-11-15 18:11

Alla mina böcker och noveller på Nextory - prova gratis i 30 dagar

Detta inlägg är reklam.

Samtliga mina titlar finns nu hos e-boks och ljudbokstjänsten Nextory. Det inkluderar mina noveller Berget och Oscar. Tillsammans med Nextory kan jag nu erbjuda 30 dagars gratis provperiod för nya Nextorykunder.
Samtliga mina böcker, alltså Midvintermörker, Midsommargryning, Stjärnklart, Stjärnfall, Stjärndamm och Höstsol, samt mina e-noveller Berget och Oscar finns nu hos strömningstjänsten Nextory.

Tillsammans med Nextory kan jag nu erbjuda kampanjkoden wilderang, som ger dig en 30 dagar lång provperiod hos tjänsten, fram till som längst sista december.

Nextorys app finns till Android och Apple iOS, och du kan läsa eller lyssna på böcker via din surfplatta eller telefon.

För att nyttja kampanjkoden kan du registrera dig och starta din provperiod här.

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Nextory.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Initiativet påminner mig om en teaterpjäs på STV för mycket länge sedan där en av huvudpersonerna - mycket rik - förklarar: "Jag köper av princip aldrig några böcker utan lånar på bibliotek. Författarna skriver mycket bättre när de är fattiga!"

    Hoppas detta inte skall gälla för Lars W.

    SvaraRadera
  2. Kan du inte bara styra upp ljudböcker till Oscar och Berget?

    SvaraRadera