Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2017-10-05 16:17

Preppa för zombieapokalypsen i litterär Linköpingsvilla

Så är ännu en villa där ägaren har mycket god litterär smak till salu. Denna gång handlar det om en perfekt preppingvilla i Linköping. Man behöver inte heller oroa sig över kärnvapenkriget, utan kan fokusera på zombieapokalypsen, tack vare närheten till flygbasen Malmen.
Endast 500 m hemifrån din nya villa?
För endast 2 895 000:- SEK är denna preppervilla din, komplett med den källare alla preppers behöver. Inte bara finns det plats för verkstad/snickeri/träningslokal och "hobbyrum" (prepping=hobby), utan man har också den utmärkta konstruktionen matkällare där den intresserade kan notera mängden konserver och vattendunkar som lämnats kvar på de annars homestyleat tomma förvaringshyllorna. Man kan bara spekulera vad som flyttats bort från hyllorna inför fotograferingen, men här pratar vi om plats för flera månaders överlevnad när zombieapokalypsen utbryter - komplett med skyttevärn på tomten.

På översta våningen finns det ett överflöd av kattvindar för ytterligare förvaring av preps och utrustning, samt förstås fast monterade bokhyllor som visar upp den ypperliga litterära smaken.

Med närheten till Malmen är det inte bara 500 m till Flygvapenmuseumet den väg en UAV flyger, dit telningarna alltså dagligen kan föras som tidsfördriv. Man slipper också helt oroa sig för kärnvapenkriget, som blir en icke-fråga som varar någon millisekund för den som köper detta hus.

Om du däremot arbetar i grönt på Malmen är detta förstås en perfekt bostad inom gångavstånd1. från arbetet.


1. Som boende på landet definierar jag allt under 5 km som gångavstånd. Inom en mil är cykelavstånd.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Åhåja, det borde gå att förstärka bjälklaget o väggar så man kan ta skydd i matkällaren givet inte kärnvapenkriget omfattar en större markbrisad mot Malmen. Givet man har förvarning nog att invakuera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar att jag hade siktat på korset där banorna möts för maximal storlek på gropen som gör det svårt att laga fältet. Det lär ta bort ev byggnader.från detta kors är det ca 1,5 km till fastigheten och det är absolut överlevbart en taktisk markbrisad givet man inte har vinden mot sig, och har ett förstärkt skydd. Och någon inte bestämmer sig i samma attack fälla domkyrkotornet.

   Radera
  2. Källarväggarna är av 40cm tjock betong. De bör palla en liten smäll. Bjälklaget är betong i halva huset, trä i andra halvan. Även det bör klara mindre smällar ganska bra. Dubbeltegel plus 20mm betongtegel (sandwitchkonstruktion) i väggarna är bra kulfång för finkalibrig ammunition.

   Radera
 2. Det där är väl ändå inte vattendunkar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Desto bättre när världen brinner!

   Radera
  2. Nej, men jag kan lova att det är vatten i dem numera. Dunkarna alltså. Vatten i egen brunn finns också på tomten, med handpump. Perfekt när elektroniken dött.

   Radera
  3. Mycket fint hus Exostor! 👍🏻😃

   Radera