Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2017-10-25 17:58

Påminnelse: Signerar böcker i Alingsås i morgon kväll

I morgon torsdag 26:e oktober signerar jag böcker hos Akademibokhandeln i Alingsås klockan 18:00 - 20:00. I övrigt är tiden för signeringen i julhandeln hos Akademibokhandeln Grand Samarkand i Växjö fixerad till 12:00 - 13:00 den andre december, och Karlsborg den 3:e december är ändrad till 14:00 - 16:00.
Vi ses där!

Ni hittar som vanligt de flesta av mina inbokade framträdanden i bloggens kalender.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. När jag gjorde lumpen på KA4 i Gbg på 80-talet sa mitt befäll alltid att lapphelvetet börjar i Alingsås. Stämmer det fortfarande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du arga lappen? Min erfarenhet av Alingsås - jag tar tåg därifrån ibland pga billigare parkering än i Göteborg, och tiden blir ungefär samma trots längre körsträcka - är ett mycket trevligt centrum, med många bra restauranger och mycket caféer.

   Radera
  2. Jag tror att mitt befäl med sin Göteborghumor avsåg de norra delarna av Sverige.

   Radera
 2. Lagom stor stad, bra pendeltåg mm till Göteborg, regionens billigaste livsmedelshallar, väldigt trevligt kundbemötande i affärerna, 45 min till GOT, lägre huspriser än närmare Muteborg, eget lasarett. Vad kan man mera säga som lokalpatriot?

  SvaraRadera
 3. Har läst klart "Stjärn-serien"
  Vilken skall man börja på sedan?
  "Midvintermörker" med efterföljande "Midsomargryning" eller "Höstsol"?
  Går de att läsa i random ordning eller finns det en röd tråd man bör följa?

  Rekommenderar annars en fika i Alingsås på "Cafe Ringen"/"Farmor Klang" :-)

  SvaraRadera