Cornucopia?

Aktuellt

Var tredje tackar nej till jobb utan möjlighet till distansarbete - hälften av kvinnorna

Enligt en undersökning från Sifo, beställd av Sigma IT, så tackar 35% av svenskarna nu nej till ett jobb som inte erbjuder distansarbete. 46...

2017-10-20 22:09

Påminnelse: Författarföreläsning i Ale / Nödinge lördag 11:00

I morgon lördag (eller idag om du läser detta på lördag morgon) klockan 11:00 håller jag en författarföreläsning i Ale kommun, i Biblioteket på Ale Kulturrum på Vitklövergatan 1 i Nödinge. Vi ses där.
Från torsdagens föreläsning i Kungsbacka.
Efteråt signerar jag böcker - antingen böcker ni tar med er själva eller böcker ni kan köpa på plats. Inbundna böcker kostar 200:- SEK, ljudböcker på platsskiva 100:- SEK och pocketböcker 50:- SEK. Jag tar Swish eller kontanter, men inte kort.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. När du ändå är i trakterna...
  Passa på att åka in till Kungälv och "Bräckboden" för att handla lite billiga kex och kakor till kaffet!

  Öppet idag 10 - 13
  (Nej, jag har inte ekonomiska intressen i företaget)

  SvaraRadera
 2. aj då Missade detta bara 7 mil hemifrån När har du nästa föreläsning i området.

  SvaraRadera