Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-10-20 22:09

Påminnelse: Författarföreläsning i Ale / Nödinge lördag 11:00

I morgon lördag (eller idag om du läser detta på lördag morgon) klockan 11:00 håller jag en författarföreläsning i Ale kommun, i Biblioteket på Ale Kulturrum på Vitklövergatan 1 i Nödinge. Vi ses där.
Från torsdagens föreläsning i Kungsbacka.
Efteråt signerar jag böcker - antingen böcker ni tar med er själva eller böcker ni kan köpa på plats. Inbundna böcker kostar 200:- SEK, ljudböcker på platsskiva 100:- SEK och pocketböcker 50:- SEK. Jag tar Swish eller kontanter, men inte kort.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. När du ändå är i trakterna...
  Passa på att åka in till Kungälv och "Bräckboden" för att handla lite billiga kex och kakor till kaffet!

  Öppet idag 10 - 13
  (Nej, jag har inte ekonomiska intressen i företaget)

  SvaraRadera
 2. aj då Missade detta bara 7 mil hemifrån När har du nästa föreläsning i området.

  SvaraRadera