Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2017-10-16 13:30

Föreläser i Kungsbacka torsdag och Ale på lördag

En kort påminnelse. Jag håller en författarföreläsning i Kungsbacka på torsdag och i Ale på lördag.

I Kungsbacka är föreläsningen 18:00 - 19:00 och hålls på Fyrens bibliotek i centrala Kungsbacka, inom gångavstånd från buss- och järnvägsstationen om man nu är kollektivburen.

I Ale hålls föreläsningen klockan 11:00 på biblioteket i Ale Kulturrum i Nödinge.

Lite uppdaterade topplisteplaceringar nedan.

Aktuella topplisteplaceringar Höstsol (i skrivande stund när det gäller Adlibris, som liveuppdaterar)
#3 (#2) Google Play
#3 (#2) Adlibris politiska/juridiska spänningsromaner (ljudboken)
#3 (#6) Topplistan e-bok för Sverige september 2017
#3 (ny) Topplistan ljudbok för Sverige september 2017 (justerat för olika format #5 ojusterat)
#4 (-) Apple iBooks, deckare och thrillers
#6 (#4) Adlibris thrillers (inbundna boken)
#7 (#4) Apple iBooks, e-bok alla kategorier
#7 (#9) Adlibris thrillers (ljudboken)
#8 (#8) Bokon ljudböcker
#9 (#9) Bokon e-böcker
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Tack för en bra Höstsol, läste precis klart den. Bra tempo och intressanta händelser som påverkar varandra i boken, inte alls helt orimligt i verkliga världen. Önskar en ytterligare karaktär till nästa, en kapten på en överlevande, svensk ubåt som lurpassar på ryssen i svensk skärgård. Lycka till med skrivandet på Höstregn!
  Mvh/Johan (som med sin son köpte ett signerat ex i Sthlm)

  SvaraRadera
 2. "Fyren" i Kungsbacka är ett mycket trevligt bibliotek / kulturhus som faktiskt fått pris en gång när det stod färdigt i början på 90-talet.

  Lågskatte- och nolltaxerarkommunen Kungsbacka ville väl visa at tman ändå hade viss kulturell kompetens.. ;-)

  Ale "kulturrum" ligger ju iden byggnad som tidigare "Ale Gymnasium" var lokaliserat i. En påkostad byggnad signerad Wingårdh och som Ale kommun satte stora förhoppningar till ... Tyvärr fick Ale dock lägga ner sitt "egna" gymnasium efter några år när pendeltåget kom och alla ville åka in till Göteborg och innerstadsgymnasierna där...

  Lite "bokrecensioner": Stjärnserien, likt de andra böckerna för att de fångar platserna på ett mycket realistiskt sätt. Författaren tycks uppenbarligen ha varit på plats rent fysiskt vilket - för den i trakten bevandrade - ger ett mycket "närvarande" intryck. Att sedan serien "flummar ut" lite väl mycket får väl skrivas på genren "fantasy"!

  SvaraRadera