Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2017-09-10 11:41

Topplistor: Höstsol sjätte mest sålda e-bok i augusti - på bara två dagar

Dags för en uppdatering av topplistorna för Höstsol, med anledning av att den första officiella månadstopplistan för Sverige i augusti har kommit - nämligen e-böcker. På bara två dagars handel lyckades Höstsol bli den sjätte mest sålda e-boken i augusti, rapporterar bokbranschsajten Boktugg. In på övriga officiella topplistor för hela Sverige lyckades boken inte ta sig på två dagar.

Höstsol sålde på två dagar mer e-böcker än exempelvis Fredrik Backmans nya Vi mot er, som var ute i nio dagar.

Höstsol var den bok som släpptes i augusti som sålde allra mest som e-bok, trots att den bara var ute två dagar - positionerna #1 - #5 släpptes tidigare. Inget överraskande i sig, då Boktugg redan tidigare uppmärksammade att jag säljer väldigt mycket e-bok.

Andra nya positioner är mest sålda deckare hos Bokus, såväl som plats #3 på deckarlistan för ljudboken. I övrigt är boken generellt nedpetad på grund av att Millenium 5 släppts och har exempelvis tappat förstaplatsen hos iBooks efter tio raka dagar på topp.

Satirtecknaren Niklas "Kluddniklas" Eriksson har lämnat ett omdöme om Höstsol.


Höstsol som inbunden kostar 189:- SEK hos Bokus och 189:- SEK hos Adlibris.

Som nedladdningsbar ljudbok kostar Höstsol 147:- SEK hos Adlibris och 147:- SEK hos Bokus eller DitoBokon tar 145:- SEK.


Aktuella topplisteplaceringar (i skrivande stund när det gäller Adlibris, som liveuppdaterar)


Överlag glädjande att det säljs så mycket e-böcker. Höstsol har också gått till en andra tryckning för att inte de inbundna böckerna ska ta slut.

I morgon ska jag sitta live i morgonsoffan hos Aftonbladet TV:s morgonprogram och diskutera Höstsol, Aurora och prepping gissar jag. Skriver det sist här för att testa om någon läser dessa inlägg till sitt slut. Kommer posta det separat också.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Ja höstsol är otäckt aktuell. Rekommenderar boken till alla som något vill vara beredd på vad som kan komma. Lite otäckt att solen bröt in genom molnen nu. Borde kanske ha rullgardinen neddragen för utifall...

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså, själv brukar jag dra ner rullgardinen av betydligt trevligare skäl.

   ;-)

   Radera
 2. Jo jag läste till slut men det gör inte att jag vill ha något med Aftonbladet att göra!

  SvaraRadera
 3. Höstsol: klart läsvärd, men i mitt tycke långt i från Stjärnklart som jag anser är LW:s odiskutabelt bästa bok hittills!

  SvaraRadera
 4. @Cornu: gratulerar till succén

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Succé och succé. Allt är relativt. Förhoppningsvis behöver jag inte anmäla mig till a-kassan iaf.

   Radera
 5. Nu läst färdigt Höstsol och det är din bästa hittills! Mycket bra och spännande! Känns väldigt aktuell men får hoppas det blir lugnare irl :-)

  Undviker dock Aftonbladet trots din medverkan.

  KC

  SvaraRadera
 6. Är höstsol del 1 av 2 eller del 1 av 3?

  SvaraRadera
 7. Höstsol finns nu också på Google Play för 121,62 kr. Billigast?

  SvaraRadera