Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 ...

2017-09-02 10:11

Signering Höstsol Center Syd 12:00 och Malmö 14:30

En kort påminnelse om att jag signerar Höstsol (och eventuella tidigare böcker - ni kan ta med de ni redan köpt) på Akademibokhandeln Center Syd 12:00 - 13:30 och på Akademibokhandeln Triangeln i Malmö 14:30 - 16:00 idag lördagen den 2:e september. Vi ses där.
Malmö.
Det är alltså dags för signeringar i Skåne, vilket alltid är trevligt även om det bara blir i det sk Örestad.

Inledningsvis sitter jag på Akademibokhandeln Center Syd 12:00 - 13:30, varpå jag omgrupperar till Akademibokhandeln på Triangeln i Malmö.

Ni som inte kan komma kan förstås köpa boken i butik eller online ändå.

Som nedladdningsbar ljudbok kostar Höstsol 147:- SEK hos Adlibris och 147:- SEK hos Bokus eller DitoBokon tar 145:- SEK.

Det fanns en bugg i ljudboken - en sista mening från ett tidigare kapitel som upprepades på en olämplig plats - som nu är åtgärdad. Prova att ladda ner igen eller ladda om i eventuell strömningsapp.

Höstsol som inbunden kostar 189:- SEK hos Bokus och 189:- SEK hos Adlibris


Aktuella topplisteplaceringar (i skrivande stund när det gäller Adlibris, som liveuppdaterar)

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Men vad fan skrev du inte detta igår så hade jag bjudit på slottsfika (Borgeby slott) så kunde vi beundrat militära befästningar från 1000-talet och 1500-talet.
    Allt i det blå skenet från tvåbeningarnas kraftverk.

    Well, next book...

    Ps har hunnit halvvägs i ljudboken och vill nog inte ha en signatur på telefonens skärm :)

    SvaraRadera