Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2017-09-10 14:07

Recension av Höstsol signerad Ledarsidorna

"Det politiska spelet här är obehagligt verklighetstroget." - Erik van der Heeg, Ledarsidorna.se och Höstsol
Erik van der Heeg på Ledarsidorna.se levererar den första riktiga recensionen och analysen av Höstsol. Recensionen är full av spoilers, men för er som läst boken är den absolut en intressant analys.
"Wilderäng har på ett fascinerande sätt vävt in pågående politiska skeenden som komponenter i sin roman. Här fogas de senaste årens märkliga händelser, som sporadiskt rapporteras i pressen i form av plötsliga cyberattacker mot medier och samhällsfunktioner, telemaster som plötsligt störtar samman, märkliga avbrott i elförsörjning och järnvägstrafik, kravaller och vanlig banal kriminalitet in som medvetet iscensatta aktioner i en systematisk hybridkrigföring riktad mot Sverige och signerad främmande makt."
Recensionen hittas här, men innehåller som sagt SPOILERS för handlingen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. PostNords hemsida är i vanlig ordning nere.

    SvaraRadera
  2. Det var en bra recension, t.o.m jag som inte gillar krig blev sugen på att köpa boken.

    SvaraRadera