Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2017-09-10 14:07

Recension av Höstsol signerad Ledarsidorna

"Det politiska spelet här är obehagligt verklighetstroget." - Erik van der Heeg, Ledarsidorna.se och Höstsol
Erik van der Heeg på Ledarsidorna.se levererar den första riktiga recensionen och analysen av Höstsol. Recensionen är full av spoilers, men för er som läst boken är den absolut en intressant analys.
"Wilderäng har på ett fascinerande sätt vävt in pågående politiska skeenden som komponenter i sin roman. Här fogas de senaste årens märkliga händelser, som sporadiskt rapporteras i pressen i form av plötsliga cyberattacker mot medier och samhällsfunktioner, telemaster som plötsligt störtar samman, märkliga avbrott i elförsörjning och järnvägstrafik, kravaller och vanlig banal kriminalitet in som medvetet iscensatta aktioner i en systematisk hybridkrigföring riktad mot Sverige och signerad främmande makt."
Recensionen hittas här, men innehåller som sagt SPOILERS för handlingen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. PostNords hemsida är i vanlig ordning nere.

    SvaraRadera
  2. Det var en bra recension, t.o.m jag som inte gillar krig blev sugen på att köpa boken.

    SvaraRadera