Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2017-09-27 08:14

Recension av Höstsol och lite topplisteplaceringar

"De som gillar tidigare böcker kommer inte ha några som helst problem med att uppskatta den här[...]  Kort sagt kommer boken med mina varmaste rekommendationer." Lundkvists Logement
Lundkvists Logement har recenserat Höstsol och ni kan själva hela läsa den omfattande recensionen och analysen här, som dessutom passande nog är spoilerfri.
"Själva uppbyggnaden är mästerlig och samtidigt också en skarp påminnelse att man inte alltid kan ta motståndarens motiv eller agerande för givet."
Det ser ganska stabilt ut på topplistorna, med få förändringar. Höstsol ligger kvar på plats #7 på veckoförsäljningen enligt Förläggareföreningen. På #8 hittas nu Fredrik Backman istället för Anders de la Motte. På e-bokslistorna blir det förstås ingen #1, för den upptas av min ärkenemisis David Lagerkrantz med M5.

Höstsol som inbunden kostar 189:- SEK hos Bokus och 189:- SEK hos Adlibris.

Som nedladdningsbar ljudbok kostar Höstsol 147:- SEK hos Adlibris och 147:- SEK hos Bokus eller DitoBokon tar 145:- SEK.


Aktuella topplisteplaceringar (i skrivande stund när det gäller Adlibris, som liveuppdaterar)

Återkommer kanske med vettigare blogginlägg om en stund - just nu ska jag uppträda för Akademibokhandelns personal på den sk för-Bokmässan. I morgon drar bokmässan igång, och jag återkommer med ett nytt inlägg kring vilka tider och platser som gäller för de som vill ha en garanterad möjlighet att ses eller synas. 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Precis läst klart den, riktigt bra och gastkramande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ni inte läst den, läs den!

   Radera
 2. Nu har jag kommit drygt hundra sidor i Höstsol! Och jag är på väg att stänga den för gott!
  Så mycket klicheŕ har jag nog aldrig läst komprimerat, och att slänga in ryska ord för vissa klädesplagg utan förklaring är ju bara till för nördar.
  Så nördig är jag inte!
  Nej då är böcker av Backman och de la Motte mycket mer läs och tänkvärda.

  SvaraRadera