Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2017-09-11 14:15

Inslaget med mig från Aftonbladet TV-morgon

Nedan hittar ni hela sexminuters inslaget med mig från Aftonbladet TV i morse.
Foto från studion hos Aftonbladet TV Morgon. Foto: Lena Padukova
Här hittar ni alla sex dryga minutrarna med mig i live-TV från i morse.

Alltid roar det någon.

Sade förstås en del fel. T ex att Ryssland är en högerfascistisk diktatur. Det är fel. Jag skulle använt formuleringen nyfascistisk diktatur. Minns inte om jag sade hur många länder i Europa som Ryssland ockuperar territorium på, men det ska vara tre - Moldavien, Georgien och Ukraina.

Men har man begränsat med tid så har man.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

16 kommentarer:

 1. Att få komma in till Aschberg visar att du verkligen är i PK-värmen i det kulturmarxistiska etablissemanget. GP också......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mig veterligen har väl Aschberg aldrig varit marxist. Innan han blev framgångsrik och förmögen var han maoist i SKP. Bra framträdande av bloggaren - sakligt, sansat och sevärt!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känd putinist raderad. Blockerar vederbörande från bloggen. Håll dig till din egen blogg.

   Radera
  2. Lögner kan du skriva på din blogg. Du borde skämmas.

   Radera
 3. Mycket väl genomfört och balanserat. Förtroendet är fortsatt högt!

  SvaraRadera
 4. Bara en nyfiken fråga: Får man något betalt för att vara med? Betalade de ens din resa upp till Tjockhult?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Resan betald. Annars, nej. Alla i studion och produktionen får betalt, men som gäst jobbar man gratis.

   Radera
 5. En fråga: du säger i intervjun att Sverige kan skydda sig mot cyberangrepp genom att stänga av Ryssland? Hur menar du här?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I den mån cyberangrepp kommer från Ryssland kan man helt enkelt antingen fysiskt dra ur kablarna som går till Ryssland, eller göra det virtuellt genom ändrade routingtabeller. Det senare kan blocka all trafik som har sitt ursprung i Ryssland. Lagrummet är dock diskutabelt, men vid höjd beredskap med införda krigslagar bör det vara möjligt.

   Radera
  2. Skyddar dock inte mot botnät med ursprung från andra länder. Men dessa utför främst DDOS-attacker och inte intrång mot informations- och infrastrukturtjänster.

   Radera
  3. År det inte mer användbart att behålla kontakten i och tappa & analysera alternativt ändra trafiken aldrig så lite...

   Radera
  4. Fast i den mån Ryssland gör cyberangrepp mot Sverige skulle ju attacken i praktiken kunna komma innifrån Sverige, eller köras via nån icke-rysk proxy?

   Radera
 6. Ge tillbaka 6 minuter av mitt liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, här:
   http://www.ebay.com/itm/1981-DeLorean-DMC-12-Coupe-2-Door-/232473659445

   Radera